home design 800x400

Αρκαδία: Οι σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων στο σεμινάριο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Σειρά διαδραστικών σεμιναρίων για την ενίσχυση των Μικρών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Συνεχίζεται στην Τρίπολη η σειρά διαδραστικών σεμιναρίων, με έμφαση στις Προτεραιότητες των Μικρών και Μικρομεσαίων Οικογενειακών Επιχειρήσεων, που διοργανώνει το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Αυτή τη φορά στο 3ο κατά σειρά σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου, στις 4 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου, το ενδιαφέρον στρέφεται στις «Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων».

Μετά τις «Σύγχρονες Τεχνικές Επικοινωνίας», που εξετάστηκαν τη Δευτέρα 30 Μαΐου, τώρα οι συμμετέχοντες θα βελτιώσουν και θα δομήσουν την τεχνική τους ώστε να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να δημιουργήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων και Επιχειρηματιών σε Ελλάδα και Κύπρο, Θέμης Σαρανταένας.

Η εισαγωγή στην τέχνη των πωλήσεων, η ψυχολογία του σύγχρονου πελάτη, η διαχείριση αντιρρήσεων, οι βασικές τεχνικές πώλησης και η μέθοδος για το χτίσιμο δυνατής σχέσης με τους πελάτες θα είναι τα κυρίαρχα θέματα, ενώ θα προβληθούν και εκπαιδευτικά video, θα γίνουν πρακτικές ασκήσεις και διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια (role playing games), με στόχο την εξάσκηση των συμμετεχόντων στη θεωρία.

Τα διαδραστικά αυτά σεμινάρια του Επιμελητηρίου Αρκαδίας έχουν σαν στόχο την ενίσχυση των επιχειρήσεων με σημαντικά εργαλεία επικοινωνίας, ειδικά σε μια περίοδο που ο εμπορικός κόσμος έχει ανάγκη να θωρακιστεί και να τονωθεί.

Σχόλια

Exit mobile version