Στάχτη μεγάλη ποσότητα ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία

Φωτιά σε ημιυπάιθριο χώρο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
Φωτιά ΣΕΦ

Στάχτη έγινε μεγάλη ποσότητα ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία, μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στις 2.20 τη νύχτα σήμερα, Πέμπτη 26 Μαΐου, σε ημιυπαίθριο στεγασμένο χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), στο Παλαιό Φάληρο.

Στο σημείο έσπευσαν 5 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 10 άνδρες, οι οποίοι κατάφεραν να οριοθετήσουν τη φωτιά μετά από 2 ώρες.

Φωτιά ΣΕΦ 2
Φωτό: Youtube

Δυστυχώς δεν κατάφεραν να περισώσουν τις μεγάλες ποσότητες ιματισμού, που ήταν συσκευασμένες σε παλέτες στο χώρο και οι οποίες καταστράφηκαν ολοσχερώς. Τα είδη ιματισμού είχε συγκεντρώσει η Ουκρανική Πρεσβεία προκειμένου να αποσταλούν σε Ουκρανούς πρόσφυγες.

Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής ενώ την έρευνα διενεργεί το Προανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σχόλια

ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ 300x600
iqos post man 2667x2667
newsletter banner anagnostis