banner ΕΟΣΣ food fest 2504 1280x350 01

Η Alpha Bank στο Ναύπλιο τιμά τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Με νέες εκπαιδευτικές δράσεις για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης γιορτάζει η Alpha Bank, στις 18 και 19 Μαΐου, τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων, στον Εκθεσιακό-Πολιτιστικό Χώρο Alpha Bank στο Ναύπλιο.

Πρόκειται για την εκπαιδευτική δράση «Γυναίκες Δημιουργοί από τη Συλλογή Έργων Τέχνης της Alpha Bank».

Σκοπός της εκπαιδευτικής δράσης είναι να αναδείξει, στους μαθητές των σχολείων της περιοχής, την πλούσια και πολύμορφη καλλιτεχνική παραγωγή των γυναικών δημιουργών, από τα έργα της Συλλογής της Alpha Bank.

Επίσης, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη Χαρακτική τέχνη, που αν και λιγότερο γνωστή, είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Στη διάρκεια της δράσης, θα συμπληρώσουν και ένα έντυπο με δραστηριότητες και παιχνίδια, κατάλληλο για κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Ιωάννα Μαυριά, τηλέφωνο: 2752096234

Σχόλια

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ

banner mantzounis pasxa2025
banner fragkioudakis pasxa2025
banner sideris
banner argiropoulou anastasia sassa
banner labrou pasxa2025
banner epimelitirio argolidas pasxa 2025
newsletter banner anagnostis