home design 800x400
home design 1170Χ320

Με το βλέμμα στον τελικό του Australian Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Αύριο το πρωί ο ημιτελικός με Μεντβέντεφ
Στέφανος Τσιτσιπάς 1

Με το βλέμμα στον τελικό του Australian Open, τον δεύτερο σε Grand Slam στην καριέρα του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει αύριο, στις 10.30 το πρωί ώρα Ελλάδας, τον Ρώσο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης της Μελβούρνης.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση στα προημιτελικά κόντρα στον Ιταλό Γιανίκ Σίνερ, πήρε το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης  με στόχο να κατακτήσει το τρόπαιο.

Στέφανος Τσιτσιπάς 2
Φωτό: fb/Stefanos Tsitsipas

Η ιστορία των αναμετρήσεων του Τσιτσιπά, Νο 4 σήμερα στον κόσμο, κόντρα στο Νο 2 της παγκόσμια κατάταξης δεν είναι ευνοϊκή για τον Έλληνα πρωταθλητή, καθώς ο Ρώσος μετρά 6 νίκες έναντι 2 του Στέφανου.

Όπως και να έχει ο Έλληνας τενίστας έχει δείξει ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο και έτσι η αναμέτρηση αναμένεται συναρπαστική και μάλιστα σε μια ώρα που ευνοεί τους Έλληνες φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Ο άλλος ημιτελικός που θα διεξαχθεί νωρίτερα είναι ανάμεσα στον Ισπανό Ραφαέλ Ναδάλ και τον Ιταλό Ματτέο Μπερεττίνι, Νο 5 και Νο7 της παγκόσμια κατάταξης αντίστοιχα.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis