home design 800x400

Ναύπλιο: Στα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα η ανάπλαση της Αιγίου

Τι διαπίστωσε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος κατά τη σημερινή αυτοψία του στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης στην οδό Αιγίου, στο Ναύπλιο. Ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου στο σημείο, επέβλεψε την πορεία τους και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών.

Η ανάπλαση της οδού περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, νέα πεζοδρόμια, δημιουργία ποδηλατοδρόμου και πεζόδρομου, παρεμβάσεις που διευκολύνουν τη διέλευση των ατόμων με αναπηρία, ανάπλαση πρασίνου, νέο φωτισμό και διαγραμμισμένους χώρους στάθμευσης.

Φώτο: Δήμος Ναυπλιέων

Με την υλοποίηση της ανάπλασης η οδός Αιγίου θα αλλάξει ριζικά όψη και θα γίνει μια πιο σύγχρονη και φιλόξενη περιοχή, πόλος έλξης για τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης μας.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων, αφού ολοκλήρωσε την επιτόπια αυτοψία του στα έργα ανάπλασης δήλωσε:

«Μια σημαντική παρέμβαση στην πόλη του Ναυπλίου προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και στα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα. Με την ολοκλήρωση της ανάπλασης η Αιγίου θα είναι πιο λειτουργική και σύγχρονη, συμβάλλοντας στην αστική αναβάθμιση ολόκληρης της περιοχής. Η Δημοτική Αρχή δίνει προτεραιότητα και ιδιαίτερη βαρύτητα σε έργα καθημερινότητας, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών. Η προσπάθεια για την αναβάθμιση κάθε γωνιάς του Δήμου μας συνεχίζεται».

Σχόλια

Exit mobile version