Χωρίς εγκαίνια παραδίδεται στην κυκλοφορία η νέα είσοδος Σπάρτης

Κανονικά παραδίδεται στην κυκλοφορία αύριο Πέμπτη η νέα είσοδος της Σπάρτης -παρουσία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Κανονικά και με την παρουσία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα θα παραδοθεί στην κυκλοφορία στις 14:30, αύριο Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, η νέα είσοδος της Σπάρτης, στην επέκταση της οδού Λυκούργου, χωρίς ωστόσο να γίνει τελετή εγκαινίων, λόγω της έξαρσης που έχει σημειωθεί στα κρούσματα της covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου -και στη χώρα μας γενικότερα.

Αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έγινε σήμερα Τετάρτη 29 του μήνα, στην έδρα της Περιφέρειας, υπό τον περιφερειάρχη Π. Νίκα, στην οποία έγινε επισκόπησης της κατάστασης που διαμορφώνεται μετά την “εκτόξευση” των κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού.

Στην ίδια σύσκεψη αποφασίστηκε επίσης, να ανακληθούν όλες οι άδειες του προσωπικού στις αρμόδιες με την δημόσια υγεία υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως επίσης και να ματαιωθεί κάθε εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί στα διοικητήρια των 5 Π.Ε. ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Σχόλια

ktimatologio 300x250

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
newsletter banner anagnostis