banner ΕΟΣΣ food fest 2504 1280x350 01

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στην Κόρινθο σήμερα ο Ανδρουλάκης

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ θα βρίσκεται στην Κορινθία, σήμερα Κυριακή 7 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικείας Νομαρχιακής Επιτροπής

Σήμερα, Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 18:00, ο Ευρωβουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα επισκεφτεί την Κόρινθο και θα πραγματοποιήσει ομιλία στο cafe “Quattro Stagioni” (πρώην Nostro Mondo – Δαμασκηνού 34 & Βησσαρίωνος – Κόρινθος).

O κος Ανδρουλάκης ήταν ο εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το rescEU (Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας), ενώ και για την Κορινθία είχε καταθέσει φέτος Ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναφορικά με την πυρκαγιά στην Λίμνη Στυμφαλίας και τις δυνατότητες ευρωπαϊκής χρηματοδότησης για την αποκατάσταση της ζημιάς και την προστασία του βιότοπου.

«Η ΝΕ Κορινθίας θα προβάλει όλες τις επισκέψεις των υποψηφίων Προέδρων του Κινήματος Αλλαγής στο Νομό Κορινθίας. Η εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου Προέδρου πρέπει να είναι μια παραγωγική διαδικασία που θα ενισχύσει την ενότητα και θα ενδυναμώσει το Κίνημά μας», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Κορινθίας.

Σχόλια

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ

banner mantzounis pasxa2025
banner fragkioudakis pasxa2025
banner sideris
banner argiropoulou anastasia sassa
banner labrou pasxa2025
banner epimelitirio argolidas pasxa 2025
newsletter banner anagnostis