banner ΕΟΣΣ food fest 2504 1280x350 01

Δήμος Ερμιονίδας: Kατεδαφίζονται ετοιμόρροπα κτίσματα

Υπογράφηκε η σύμβαση έργου προϋπολογισμού 69.984,15 €.

Στο Δημαρχείο Κρανιδίου, τη Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, ανατέθηκε σε ανάδοχο και υπογράφηκε η Σύμβαση Έργου «Κατεδαφίσεις Επικίνδυνων Ετοιμόρροπων Κτισμάτων», προϋπολογισμού 69.984,15 €. Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους και είναι καταχωρημένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του Δήμου Ερμιονίδας.

Ο Γιάννης Γεωργόπουλος κατά την υπογραφή σύμβασης έργου στο Δήμο Ερμιονίδας
Φωτογραφία: Δήμος Ερμιονίδας

Με αυτή την σύμβαση προβλέπεται να εκτελεστούν εργασίες για την κατεδάφιση όλων των κτισμάτων που έχουν κριθεί κατεδαφιστέα από την αρμόδια επιτροπή και έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες διαδικασίες. Παράλληλα η διαδικασία κρίσης για κατεδαφίσεις ετοιμόρροπων κτιρίων, θα συνεχιστεί και για άλλα κτήρια από την αρμόδια επιτροπή.

Η επικινδυνότητα κτηρίων κρίνεται πολύ σοβαρός λόγος προτεραιοποίησης έργων, διότι η ασφάλεια των δημοτών είναι υψίστης σημασίας.

Σύμβαση έργου για κατεδαφίσεις στο Δήμο Ερμιονίδας
Φωτογραφία: Δήμος Ερμιονίδας

Σχόλια

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ

banner mantzounis pasxa2025
banner fragkioudakis pasxa2025
banner sideris
banner argiropoulou anastasia sassa
banner labrou pasxa2025
banner epimelitirio argolidas pasxa 2025
newsletter banner anagnostis