home design 800x400

Μεγαλόπολη: Αντιδήμαρχος πήγε να σβήσει τη φωτιά και κατέληξε στο νοσοκομείο με εγκαύματα

Στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί τραυματίστηκε στα χέρια και το πρόσωπο. Τι λέει ο ίδιος για το ατυχές συμβάν.

Με εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Τρίπολης ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Μεγαλόπολης, Δημήτρης Σιέμπος, ο οποίος συμμετείχε στις προσπάθειες για την κατάσβεση της χθεσινής φωτιάς, στην περιοχή Καλύβια.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τις συνθήκες του τραυματισμού του, ο Δημήτρης Σιέμπος, «βρισκόμασταν στην περιοχή με το πυροσβεστικό όχημα του δήμου, όταν ξαφνικά μας έκλεισε η φωτιά. Στην προσπάθειά μου λοιπόν να απομακρυνθώ, τραυματίστηκα στα χέρια και το πρόσωπο». Στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Τρίπολης και όπως είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, «τα εγκαύματα που φέρω είναι α΄ βαθμού».

Η φωτιά ήταν ακόμα σε εξέλιξη τις νυχτερινές ώρες όπου επιχειρούσαν 85 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 21 οχήματα.

Πλεον δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο παρά μόνο διάσπαρτες εστίες. Νωρίτερα το απόγευμα είχε ενεργοποιηθεί και ο αριθμός έκτακτης ανάγκης 112 που έστειλε μήνυμα στους κατοίκους του χωριού Λεοντάρι να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Σχόλια

Exit mobile version