banner ΕΟΣΣ food fest 2504 1280x350 01

Τους έκοψαν τα φτερά

Με πλαστά χαρτιά θέλησαν να πετάξουν στην Αυστρία μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Τους έκοψαν τα φτερά

Συνελήφθησαν, χθες (10.9.2021) το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μία 21χρονη αλλοδαπή και ένας 29χρονος αλλοδαπός, για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για Βιέννη Αυστρίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Καμερούν, ενώ συνόδευαν και ανήλικο τέκνο τους, για το οποίο επέδειξαν πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, ως επίσης κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας.

Σχόλια

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ

banner mantzounis pasxa2025
banner fragkioudakis pasxa2025
banner sideris
banner argiropoulou anastasia sassa
banner labrou pasxa2025
banner epimelitirio argolidas pasxa 2025
newsletter banner anagnostis