Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στην Ερμιονίδα

Με σύνθημα: «Μετακινούμαστε με μέσα φιλικά στο περιβάλλον. Μένουμε υγιείς», προωθείται η διαμόρφωση και η ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους της πόλης.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στην Ερμιονίδα

Στο πλαίσιο δράσεων της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας» ο Δήμος Ερμιονίδας, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο φορέα ή και φυσικό πρόσωπο να συμμετάσχει σε δράσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 16 – 22 Σεπτεμβρίου 2021.

Η αξιοποίηση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας δίνει την ευκαιρία να διοργανωθεί με τη συμμετοχή των πολιτών, ένα ευρύ φάσμα δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης με σκοπό την ασφαλή χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης στην πόλη, σε συνδυασμό με εικαστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, ποδηλατοβόλτες, πεζοπορίες, παραδοσιακά παιχνίδια γειτονιάς, υπαίθριες δραστηριότητες, περιηγήσεις σε αξιοθέατα κ.α.

Με σύνθημα: «Μετακινούμαστε με μέσα φιλικά στο περιβάλλον. Μένουμε υγιείς», συμμετέχει ο Δήμος στην ευρωπαϊκή καμπάνια, καταγράφει, προωθεί τη διαμόρφωση και την ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους της πόλης.

Πληροφορίες – Εγγραφές – Ενημερωτικά Έντυπα: Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου, Αξαρλή Δήμητρα 27540-23461

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στην Ερμιονίδα
Φωτογραφία: Δήμος Ερμιονίδας

Σχόλια

ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ 300x600
iqos post man 2667x2667
newsletter banner anagnostis