home design 800Χ400

Σφοδρές αντιδράσεις μετά τη δήλωση Χειλάκη ότι θέλει να πάει στην Τρίπολη να δει το Λιγνάδη

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του ηθοποιού Αιμίλιου Χειλάκη, ότι θέλει να επισκεφθεί στις φυλακές της Τρίπολης όπου κρατείται τον φίλο του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο ίδιος μιλώντας για το ελληνικό κίνημα «MeToo» αναφέρθηκε στον προσωρινά κρατούμενο ηθοποιό και σκηνοθέτη.

«Σεξουαλική παρενόχληση είναι όταν ένας άνθρωπος μέσω του σεξ νομίζει ότι μπορεί να επιβληθεί. Μη θεωρήσουμε παρενόχληση το φλερτ. Αυτός ο άνθρωπος χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης.

Πέσαμε από τα σύννεφα ότι αυτό που εικάζαμε, τελικά συνέβαινε. Απλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι κάποιος που έχει θέμα σεξουαλικό, θα έφτανε σε βιασμό. Αν αποδειχτούν οι βιασμοί, εκεί θα έχουμε πέσει από τα σύννεφα», είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Πάντα θα μας συνδέει μια φιλία με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αυτό που έχει συμβεί είναι ότι το σκοτάδι είχε καλύψει και τον ίδιο. Θέλω να πάω στη φυλακή να τον δω, αν μείνει. Νομίζω όλοι μας, που γνωρίζαμε τον Δημήτρη, ξέραμε ότι είναι ένα παιδί που προσπαθεί να διαχειριστεί τα σκοτάδια του. Αλλά είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Οι δηλώσεις αυτές του γνωστού ηθοποιού προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα και κυρίως στο Twitter:

Ο ηθοποιός θέλοντας να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους μίλησε έτσι, έκανε νεότερες δηλώσεις, μετά τις αντιδράσεις και τόνισε:

«Έγινε ντόρος γιατί μάλλον παρερμηνεύτηκε κάτι. Όταν κάποιος έχει υπάρξει φίλος σου, δεν παύει ποτέ να έχει υπάρξει φίλος σου. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Αν τώρα ένας άνθρωπος έχει παραβατική συμπεριφορά, πρέπει να καταλάβεις για ποιον λόγο έχει συμβεί. Όταν αποδειχτεί η παραβατική συμπεριφορά του Δημήτρη, θέλω να πάω στη φυλακή να τον κοιτάξω στα μάτια. Ούτως ή άλλως, τους ανθρώπους δεν τους αφήνεις την ώρα που είναι κάτω, δεν τους χτυπάς. Τους ακούς, τουλάχιστον. Κοίτα, χριστιανός δεν είμαι, αλλά το πλήθος των Ελλήνων είναι χριστιανοί και μιλούν για τη συγχώρεση. Πρέπει να ξέρουμε ότι το σύστημά μας είναι σωφρονιστικό, όχι τιμωρητικό. Ας έχουμε μια αίσθηση ότι τα πράγματα θα δικαιωθούν. Είναι άδικο να λέμε ότι δεν ξέρουμε κάποια άτομα».

Σχόλια

Exit mobile version