home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Για μια θέση στην Ευρώπη

|

Χρόνος ανάγνωσης

4 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Για μια θέση στην Ευρώπη

Σήμερα Κυριακή το webfreebets.com έχει στραμμένο το βλέμμα του στην Ιταλία. Γιουβέντους και Αταλάντα κατέχουν θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ και προσπαθούν με κάθε τρόπο να τις διατηρήσουν. Σήμερα τίθενται αντιμέτωπες και κάθε αποτέλεσμα μάλλον θα ευνοήσει τους διώκτες τους, σε αγορές διαθέσιμες μέσα από το stoiximan app.

Όπως είναι η Νάπολι που έχει και αυτή με τη σειρά της δύσκολο έργο απέναντι στην επίδοξη πρωταθλήτρια Ίντερ, Συναρπαστικές συναντήσεις που ξεχωρίζουν από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής.

ΝΑΠΟΛΙ – ΙΝΤΕΡ  ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΝΑΠΟΛΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέρασε από τη Γένοβα κερδίζοντας την Σαμπντόρια με 0-2. Όχι τόσο άνετα όσο το τελικό σκορ δείχνει πάντως. Ναι ήταν συνολικά καλύτερη, αλλά παρά το ότι δεν δέχτηκε γκολ έδωσε πολλές ευκαιρίες στους επιθετικούς της γηπεδούχου να την απειλήσουν. Απλώς ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια και δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία της Νάπολι. Η οποία με γκολ στο 36’ και το 87’ μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την Γιουβέντους.

Νίκη με την οποία διατήρησε τη διαφορά τόσο από από την Αταλάντα που είναι από πάνω της, όσο και από την Λάτσιο που την καταδιώκει. Μετά την σημερινή αναμέτρηση ακολουθεί ο επίσης εντός έδρας με την Λάτσιο και στη συνέχεια ταξιδεύει στο Τορίνο. Κρίσιμη η τριάδα αγώνων για το ευρωπαϊκό μέλλον της την επόμενη σεζόν.   

Στατιστικά Στοιχήματος: Πέντε σερί εντός έδρας νίκες.

ΙΝΤΕΡ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δυσκολεύτηκε πολύ για να κάμψει την αντίσταση της Κάλιαρι στο Μιλάνο και τα κατάφερε μόλις στο 77ο λεπτό με γκολ του Νταρμιάν. Μπλέχτηκε στα αμυντικά εμπόδια της Κάλιαρι και δεν μπόρεσε ούτε να βρει ρυθμό, αλλά ούτε και να δημιουργήσει ευκαιρίες, γεγονός που όσο περνούσε ο χρόνος την άγχωνε μέχρι να βρει τη λύτρωση. Γεγονός είναι ότι η Ίντερ δεν παίζει ακριβώς εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και πολλοί είναι αυτοί που ασκούν κριτική στην σχεδόν σίγουρη πρωταθλήτρια, κάτι που προκάλεσε το ξέσπασμα του προπονητή της μετά το τέλος του αγώνα με την Κάλιαρι.

Αυτό που κρατάνε στο Μιλάνο πάντως είναι ότι βρίσκονται μόλις 13 βαθμούς από το να κατακτήσουν το Σκουντέτο και σε αυτό είναι επικεντρωμένοι. Χωρίς να σκέφτονται ιδιαίτερα το πως αποδίδουν για να φτάσουν σε αυτό. Σε αγώνες όπως ο σημερινός πάντως αρέσκονται να δείχνουν την ανωτερότητά τους. Χωρίς τον αμυντικό Κόλαροφ.

Στατιστικά Στοιχήματος: Σκοράρει στις πέντε τελευταίες εξόδους της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η κριτική που δέχεται η Ίντερ είναι κυρίως για τον κυνικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα παιχνίδια της. Και όσο και αν αντιδρά στην κριτική ο Κόντε, δεν πρόκειται να αλλάξει τακτική τώρα. Η Νάπολι από την πλευρά της κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να ρισκάρει.

Επιλογή μας το διπλό σε απόδοση 2.40

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ       
Πέρασε με 2-3 από το “Αρτέμιο Φράνκι και συνέχισε το σερί νικών. Απόλυτα δίκαιη η νίκη της επί της Φιορεντίνα, αλλά η χαλάρωση στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου παραλίγο να της κοστίσει. Είχε προηγηθεί με 0-2 και θεώρησε ότι κάπου εκεί τελειώνουν όλα. Αλλά ο σέντερ φορ της Φιορεντίνα, Βλάοβοτς είναι άλλη άποψη και με δύο δικά του γκολ έφερε το ματς στα ίσα. Τέσσερα λεπτά όμως μετά την ισοφάριση, στο 70’, η Αταλάντα πήρε το προβάδισμα ξανά και το υπερασπίστηκε μέχρι τη λήξη. 

Μετά τη σημερινή αναμέτρηση ταξιδεύει στην πρωτεύουσα για να αντιμετωπίσει την Ρόμα και αν καταφέρει να βγάλει αυτούς τους αγώνες με επιτυχία, ακολουθεί ένα μάλλον στρωτό πρόγραμμα μέχρι το τέλος. Και αν δεν υπάρξουν εκπλήξεις όλα δείχνουν ότι θα είναι και την επόμενη σεζόν στην κληρωτίδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος αμυντικός Ρομέρο, όπως και ο τραυματίας μέσος Χάτεμπουρ αλλά και ο μέσος Πεσίνα που βρέθηκε θετικός σε κορονοϊό.

Στατιστικά Στοιχήματος: Σκοράρει τρία ή περισσότερα γκολ στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια της.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνέχισε με νίκη μετά την επικράτηση επί της Νάπολι. Αυτή τη φορά κέρδισε με 3-1 την Τζένοα εντός έδρας, αλλά όχι τόσο εύκολα. Ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο μετά την έναρξη και μπόρεσε να προηγηθεί με 2-0 στο 22’ και πήγε με αυτό το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Με την έναρξη του δευτέρου όμως ήταν οι γενοβέζοι αυτοί που είχαν το κουμάντο. Μείωσαν αρχικά και στη συνέχεια απειλησαν με ισοφάριση με τουλάχιστον δύο κλασικές ευκαιρίες. Αλλά η ποιότητα της Γιούβε ήταν που της επέτρεψε να κάνει το 3-1 στο 70’ και να τελειώσει τον αγώνα εκεί.

Νίκη που την χρειαζόταν καθώς ναι μεν κρατούν σταθερά την τρίτη θέση, αλλά η διαφορά που την χωρίζει από τους υπόλοιπους μνηστήρες της εξόδου στο τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι μεγάλη και το δικό της πρόγραμμα αρκετά δύσκολο. Ξεκινώντας σήμερα από το Μπέργκαμο. Θετικός στον κορονοϊό ο εξτρέμ Μπερναρντέσκι και φυσικά θα απουσιάσει.

Στατιστικά Στοιχήματος: Τέσσερα σερί εκτός έδρας G/G.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Τα προγνωστικά “λένε” Αταλάντα, αλλά ακόμη και σε μια δύσκολη για αυτή χρονιά η Γιουβέντους δείχνει ότι στα μεγάλα ματς βγάζει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας που φυσικά εξακολουθεί να είναι. Από το να μπλέξουμε με σημεία προτιμότερα τα γκολ.

Επιλογή μας το Over 2.5 & G/G σε απόδοση 1.83

Προβλέψεις στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και προσφέρουν και στοιχημα mobile app μέσα την ταμπλέτα και το κινητό σας.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis