home design 800x400
home design 1170Χ320

Πενθεί η Αργολίδα για το θάνατο του καθηγητή Κώστα Μανιταρά

Έφυγε από τη ζωή ο καθηγητής μαθηματικών Κωνσταντίνος Μανιταράς, σκορπώντας τη θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους. Μεταξύ άλλων είχε διατελέσει Διευθυντής στο 1ο Γυμνασιο Αργους, Διευθυντής στο Γυμνάσιο Νέας Κίου, Διευθυντής στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου και Υποδιευθυντής στο 1ο γυμνάσιο Ναυπλίου. Είχε επίσης περάσει ως καθηγητής από το γυμνάσιο της Αγίας Τριάδας.

Ο 65χρονος μαθηματικός που τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο των Αθηνών, ήταν σύζυγος της εκπαιδευτικού Βασιλικής Τσαγκαρέλη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί αύριο στις 4.00 μμ, στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης. Η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία για προσκύνημα στις 3.30.

Το αντίο της Μαρίας Ράλλη

Η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου Μαρία Ράλλη τον αποχαιρετά με τα παρακάτω λόγια:

«Στη θλιβερή είδηση του θανάτου του αγαπητού καθηγητή μας κ. Κώστα Μανιταρά , παίρνω το θάρρος να απευθύνω και δημόσια τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Το πέρασμα του από το Γυμνάσιο της Αγίας Τριάδας, όπου τον γνωρίσαμε ως μαθητές και με τη συνέπεια στη δουλειά του και το πραγματικό ενδιαφέρον του για τους μαθητές μας έκανε να τον αγαπήσουμε και να συνδέσουμε μαζί του τις όμορφες αναμνήσεις των μαθητικών μας χρόνων.

Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην αγαπημένη του σύζυγο και αγαπημένη όλων μας Βασιλική Τσαγκαρέλη , την συμπαράσταση και στήριξη μας, νιώθωντας το βαθύ της πόνο.

Έδωσε μεγάλο αγώνα για να τον σώσει μερόνυχτα, εκδηλώνοντας έντονα την μεγάλη της αγάπη στο πρόσωπο του.

Της εύχομαι, μέσω των παιδιών της και του Θεού να αντλήσει δύναμη και υπομονή.

Κουράγιο και δύναμη και στα παιδιά του και ιδιαίτερα στο Βαγγέλη Μανιταρά, το δικό μας παιδί, που με την εθελοντική του προσφορά είναι πάντα δίπλα μας.

Αιωνία η μνήμη σου, κύριε Κώστα…»

Ψήφισμα από τους καθηγητές του γυμνασίου Νέας Κίου

Ψήφισμα εξέδωσε ο Σύλλογος των Διδασκόντων του Γυμνασίου Νέας Κίου για τον θάνατο του πρώην διευθυντή του σχολείου Κωνσταντίνου Μανιταρά. Όπως αναφέρεται σε αυτό:

«Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Νέας Κίου μετά την είδηση του απροσδόκητου θανάτου του πρώην Διευθυντή του σχολείου μας, Κωνσταντίνου Μανιταρά συνήλθε στις 16 Απριλίου 2021, σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει το παρακάτω ψήφισμα:

Με αίσθημα βαθύτατης θλίψης πληροφορηθήκαμε την απώλεια του αξιαγάπητου συναδέλφου μας, και πρώην Διευθυντού του Σχολείου μας Κωνσταντίνου Μανιταρά. Ενός εκλεκτού μέλους της εκπαιδευτικής μας κοινότητας, ο οποίος με την ευγένεια, την απλότητα, την ευθύτητα, την ειλικρίνεια, την ευσυνειδησία, το ήθος και την ηπιότητα του χαρακτήρα του, αλλά και το πάθος του για την ανάδειξη του σχολείου μας κέρδισε επάξια την αγάπη όλων μας, καθηγητών, γονέων και μαθητών.

Σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής ο Σύλλογος Διδασκόντων

αποφασίζει

Να εκφράσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένειά του και σε όλους τους οικείους του εκλιπόντος.

Να δοθεί χρηματικό ποσό υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του.

Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου και να δημοσιευθεί στον ηλεκτρονικό τύπο».

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας

«Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο του Κώστα Μανιταρά, Μαθηματικού, συζύγου της εκλεκτής συναδέλφου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, Βασικής Τσαγκαρέλη.

Ο Κώστας Μανιταράς, υπήρξε ενεργός πολίτης και δημοκράτης, άριστος εκπαιδευτικός, γνήσιος δάσκαλος, υποδειγματικός οικογενειάρχης και πραγματικός φίλος του Συλλόγου μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γενέτειράς του Ναυπλιακής γης που θα τον σκεπάσει και ας είναι γενναιόδωρη η θεία παραμυθία προς τη σύζυγό του Βασιλική και τα παιδιά του Βαγγέλη και Γρηγόρη.

Ο Σύλλογός μας προσφέρει στη μνήμη του, αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό στο “Χαμόγελο του Παιδιού”».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis