home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΕκδηλώσεις

Ναύπλιο: Φιλοτεχνώντας μία λαμπάδα για την Ανάσταση

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Ναυπλίου που στεγάζεται στην οδό Ικονίου 6, στο κέντρο του Ναυπλίου (πρώην ΕΟΠΥΥ) θα πραγματοποιήσει τη Μεγάλη Εβδομάδα ένα δωρεάν online διαδικτυακό εργαστήρι εικαστικών.

Τα παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών που θα συμμετέχουν, θα φιλοτεχνήσουν με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του ΚΔΑΠ τη δική τους λαμπάδα για την Ανάσταση. Την λαμπάδα (κερί) θα την παρέχει δωρεάν το ΚΔΑΠ Ναυπλίου.

Οι γονείς που επιθυμούν να συμμετέχουν τα παιδιά τους, θα πρέπει να μας στείλουν email στο [email protected] με τίτλο “Δήλωση συμμετοχής” με τα εξής στοιχεία: 1. Ονοματεπώνυμο γονέα 2. Αριθμός τηλεφώνου 3. Αριθμός και ηλικίες παιδιών 4. Email επικοινωνίας

Προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής μέχρι Τρίτη 20 Απριλίου, στις 2μμ.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος για αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα λήψης των δηλώσεων συμμετοχής.

Οι γονείς των συμμετεχόντων παιδιών θα λάβουν ενημερωτικό email από το ΚΔΑΠ Ναυπλίου με οδηγίες για τα υλικά που θα χρειαστεί να προμηθευτούν, για την ακριβή ημέρα διεξαγωγής των διαδικτυακών εργαστηρίων, καθώς και για την ημέρα και την ώρα που θα διανεμηθούν δωρεάν οι λαμπάδες από το ΚΔΑΠ.

Περισσότερες πληροφορίες: 2752028732.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button