home design

Λαμπρόπουλος σε Κωστούρο: Φθηνά κόλπα χωρίς σεβασμό προς το Δημοτικό Συμβούλιο

Για φθηνά κόλπα χωρίς σεβασμό προς το Δημοτικό Συμβούλιο και τους Δημοτικούς Συμβούλους κάνει λόγο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, απευθυνόμενος προς το δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο.

Είχε προηγηθεί το νέο δελτίο τύπου της πλειοψηφούσας παράταξης «Ναύπλιο, Επόμενη Μέρα», με το οποίο έκανε λόγο για μη ψήφιση του έργου για το δημοτικό σχολείο της Αγίας Τριάδας, εκτός από εκείνο για το γήπεδο στο Νταμάρι.

Όπως σημειώνει ο κ. Λαμπρόπουλος:

«Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό για το Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο. Φαίνεται πως έχει επιλέξει για το τέλος της θητείας του να πορευτεί με όπλα του, τη συκοφαντία και τη μόνιμη παραποίηση της αλήθειας. Σκοπός του; Προφανής. Η αποτροπή νέων, σοβαρών, και ανθρώπων που δεν έχουν σκοπό να βιοπορίζονται από τον Δήμο, από την ενασχόληση τους με τα κοινά.

Μία μόνο απάντηση στη νέα αήθη επίθεση εναντίον μας:

Αν ήθελε και όπως έπρεπε, θα έβαζε στην τροποποίηση του Προϋπολογισμού, χωριστά για ψήφιση τα θέματα του γηπέδου στο ΝΤΑΜΑΡΙ και του δημοτικού σχολείου της Αγίας Τριάδας και όχι μαζί με άλλα 38 θέματα! και στα οποία αυτά θέματα δεν υπήρξε καν εισήγηση στο συμβούλιο από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο οικονομικών!

Σαράντα διαφορετικά θέματα, όπου υπάρχουν κατατμήσεις έργων για να κάνετε απευθείας αναθέσεις αντί διαγωνισμών και άλλα που δεν είχαν σχέση ούτε με γήπεδα, ούτε με σχολεία και είχατε την απαίτηση να πούμε ένα ξερό ναι ή όχι για όλα.

Φτηνά κόλπα χωρίς σεβασμό προς το Δημοτικό Συμβούλιο και τους Δημοτικούς Συμβούλους που θέλετε να τους μετατρέψετε σε άβουλα όργανα και χειροκροτητές των αποφάσεων σας κύριε Δήμαρχε.

Την όποια ανοχή μας στο πλαίσιο της συνεργασίας για το καλό του Δήμου μας, προφανώς και την έχετε παρεξηγήσει κύριε Κωστούρο και πάψτε να εμπαίζετε τους Δημότες, το ενδιαφέρον σας για τα Σχολεία το είδαμε εννιά χρόνια τώρα με το 5ο Δημοτικό και τον άθλιο αγωνιστικό χώρο στον οποίο βρίσκεται το Γήπεδο Ναυπλίου.

Τέλος, αν σας έχει απομείνει κάποιο πολιτικό ύψος σας προκαλώ να δημοσιοποιήσετε τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά για να γελάσει ο κόσμος με την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και την απουσία εισηγήσεως προφορικής για τα θέματα που λέτε ότι αρνηθήκαμε να ψηφίσουμε».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version