home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑρκαδίαΜεσσηνίαΚοινωνίαΛακωνία

Μπαράζ εμπρησμών σε Μεσσηνία, Λακωνία και Άστρος

Συνελήφθη χθες 12 Απριλίου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καλαμάτας, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτική έκταση, στη θέση «Λαγού» στην Τ.Κ. Ανδρούσης, του δήμου Μεσσήνης.

Την ίδια ημέρα συνελήφθη από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Μελιγαλά. Καλαμάτας, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση στην Τ.Κ. Καρνασίου του δήμου Οιχαλίας.

Επίσης στις 11 Απριλίου συνελήφθη, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μολάων, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση, στην Τ.Κ. Αγίων Αποστόλων, του δήμου Μονεμβασιάς Λακωνίας.

Την ίδια ημέρα συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Άστρους, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε γεωργική έκταση, στην Τ.Κ. Παράλιου Άστρους του δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην Αρκαδία.

Για τα ανωτέρω περιστατικά, επιβλήθηκαν Διοικητικά Πρόστιμα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη και ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button