Home design
home design

Αυτή είναι η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά με την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ– ΠΣ Αργολίδας καθώς και τη συγκρότηση του Οργάνου, του οποίου νέος συντονιστής αναδείχθηκε ο Τάκης Παπαιωάννου, εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Μέσα σε συντροφικό κλίμα και τηρώντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ανάδειξης της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας καθώς και η συγκρότηση του Οργάνου, στο πλαίσιο της απόφασης για την ανασυγκρότηση του κόμματος.

Νέα μέλη ΝΕ Αργολίδας εκλέχθηκαν (με αλφαβητική σειρά):

Αντωνόπουλος Νίκος, Γκιόλα Σοφία, Γρατσέας Κώστας, Καββεζού Αγγελική, Καραντζούλης Χρήστος, Καρούζος Πέτρος, Κούστας Σταύρος, Κυριακίδης Γιάννης, Κωστόπουλος Νίκος, Λυκοσκούφης Γιάννης, Μποζιονέλος Γιώργος, Νικολόπουλος Νίκος, Νταή Χρυσή, Ντούτσος Στέλιος, Ξενάκη Μαρία, Παπαιωάννου Τάκης, Σιμοπούλου Ιωάννα, Στάθης Χρήστος, Στάμου Θάλεια, Τσετσέκος Σπύρος, Χατζοπούλου Αγγελίνα.

Νέος συντονιστής αναδείχθηκε ο Τάκης Παπαιωάννου. Αναπληρώτρια συντονίστρια η Αγγελίνα Χατζοπούλου. Μέλη του Συντονιστικού εκλέχθηκαν οι (με αλφαβητική σειρά): Γρατσέας Κώστας, Καββεζού Αγγελική, Καραντζούλης Χρήστος, Κούστας Σταύρος, Κωστόπουλος Νίκος, Νικολόπουλος Νίκος, Νταή Χρυσή.

Οι επιπτώσεις τόσο της πανδημίας όσο και των ελλιπών και ανερμάτιστων κυβερνητικών πολιτικών έχουν φέρει την κοινωνία και την οικονομία στα όριά τους. Η κλιμακούμενη επίθεση της ΝΔ στον κόσμο της εργασίας και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις επιβάλλουν τημετωπική συνεργασία όλων των προοδευτικών δυνάμεων, των παραγωγικών φορέων και συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας, με όλες του τις δυνάμεις πρόκειται να συνεχίσει και να κλιμακώσει τις παρεμβάσεις του ενάντια στην προσπάθεια της Κυβέρνησης για την υποβάθμιση της Δημόσιας Υγείας, τηφτωχοποίηση των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα και του Τουρισμού και τη διάλυση της κοινωνίας. Σε αυτόν τον αγώνα για την ανατροπή των πολιτικών της ΝΔ, δεν περισσεύει κανείς και καμία».

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis