home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Πολιτική

Το υπουργείο Εσωτερικών αποκάλυψε(;) την ημερομηνία των εκλογών!

Μόλις χθες, μάθαμε από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία της.

Αυτό τουλάχιστον απάντησε -κατηγορηματικά μάλιστα- ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Μάρα Ζαχαρέα, διαψεύδοντας παράλληλα κάθε σενάριο περί πρόωρων εκλογών και διαβεβαιώνοντας ότι έχει αποφασίσει να στήσει κάλπες στο τέλος της τετραετίας.

Έλα όμως που το Υπουργείο Εσωτερικών, το αρμόδιο για την διενέργεια εκλογών έχει… άλλη άποψη.

Πιο αναλυτικά, εάν κάποιος αναζητήσει στο google πού ψηφίζει, γράφοντας «μάθε πού ψηφίζεις» δεν θα μάθει μόνο το που ψηφίζει αλλά και το… πότε καθώς η συγκεκριμένη πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών, που υποδεικνύει στους πολίτες σε ποιο εκλογικό κέντρο ψηφίζουν, γράφει «ΕΚΛΟΓΕΣ 2021».

Ίσως να είναι στα πλαίσια κάποιου πιλοτικού προγράμματος, ίσως πάλι και όχι. Θα δούμε. Επίσημη τοποθέτηση και να υπάρξει, δύσκολο να γίνει πιστευτή μετά από τόσες κυβερνητικές αναδιπλώσεις οπότε…ίδωμεν.

Update: Το Υπουργείο Εσωτερικών, όπως αναφέρει το rosa.gr μετά τις εύλογες αντιδράσεις, αφαίρεσε τελικά το επίμαχο σημείο με την αναγραφή «ΕΚΛΟΓΕΣ 2021» από την πλατφόρμα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button