home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΟικονομίαΕλλάδαFeatured

Νέο κατάστημα JYSK στο Άργος – Ανοίγει την Πέμπτη 8 Απριλίου με Click in Shop και Click & Collect

Η JYSK (προφέρεται ΓΙΟΥΣΚ) είναι μια Δανέζικη πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων, που διαθέτει πάνω από 3.000 καταστήματα και πάνω από 26.500 εργαζόμενους σε 51 χώρες σε όλο τον κόσμο και εμπορεύεται όλα τα είδη για το σπίτι. Το Σκανδιναβικό design φτάνει πλέον και στο Άργος και μέσω των εξαιρετικών προσφορών για τις οποίες φημίζεται η JYSK παγκοσμίως γίνεται προσιτό σε όλους.

Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη λάβει πάνω από 300.000 αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα, από κλινοσκεπάσματα έως έπιπλα κήπου. Συνολικά, η βαθμολογία από αυτές τις αξιολογήσεις έχει φτάσει κατά μέσο όρο στα 4.4 αστέρια (με άριστα τα 5).

Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το Σεπτέμβριο του 2015, όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα ενώ σύντομα ένα κατάστημα JYSK θα είναι κοντά σε όλους τους Έλληνες καθώς η εταιρεία επεκτείνει συνεχώς το δίκτυό της με νέα καταστήματα. Με το κατάστημα στο Άργος η JYSK φτάνει τα 42 καταστήματα στην Ελλάδα και η ανάπτυξη θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς.

Το κατάστημα της JYSK στο Άργος βρίσκεται στο 1ο ΧΛΜ Ε.Ο. Άργους – Ναυπλίου.

Δείτε στο χάρτη που βρίσκεται η JYSK Άργους

Λόγω της πανδημίας η JYSK αποφάσισε να αναβάλλει τις εκδηλώσεις που συνήθως συνοδεύουν τα επίσημα εγκαίνια των καταστημάτων της  όμως το κατάστημα JYSK Άργους θα ανοίξει κανονικά και από την Πέμπτη 8 Απριλίου θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πελάτες του από το Άργος, το Ναύπλιο και όλη την Αργολίδα μέσω των υπηρεσιών Click in Shop (ραντεβού στο κατάστημα) και Click & Collect (κράτηση online – παραλαβή από κατάστημα).

Μάθετε πως μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας στο κατάστημα

Τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος θα πραγματοποιηθούν σε εορταστικό κλίμα όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν όμως η έναρξη λειτουργίας του καταστήματος από την Πέμπτη 8 Απριλίου θα δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες της JYSK να επωφεληθούν από τις εξαιρετικές προσφορές για τις οποίες είναι γνωστή παγκοσμίως η δανέζικη αλυσίδα. Η JYSK διανέμει ένα νέο φυλλάδιο προσφορών κάθε εβδομάδα έτσι ώστε να εξασφαλίζει ότι θα υπάρχει πάντα μια προσφορά για όλες τις ανάγκες των πελατών της.

Δείτε εδώ τα φυλλάδια προσφορών της JYSK

H JYSK πιστεύει πως η ποιότητα δεν πρέπει απαραίτητα να κοστίζει μια περιουσία. Ο λόγος που έχει χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες καθημερινά σε όλο τον κόσμο, είναι η ποιότητα σε καλή τιμή. Τα στρώματα, τα παπλώματα, τα μαξιλάρια, τα διακοσμητικά, τα έπιπλα εσωτερικού χώρου αλλά και τα έπιπλα κήπου έχουν όμοια ποιότητα με εκείνη των ακριβών εναλλακτικών επιλογών – αλλά σε χαμηλότερες τιμές.

Εμπνευστείτε από τις προτάσεις της JYSK για την ανανέωση του σπιτιού σας

Από την Πέμπτη 8 Απριλίου λοιπόν οι πελάτες της JYSK στο Άργος, το Ναύπλιο και όλη την Αργολίδα δεν χρειάζεται να πάνε μακριά για να ανανεώσουν το σπίτι και τον κήπο τους αλλά και για να βρουν τα καλύτερα προϊόντα για τον ύπνο. Το νέο κατάστημα JYSK Άργους φιλοδοξεί να αποτελέσει τον αγαπημένο προορισμό τους για ποιοτικές αγορές σε εξαιρετική τιμή.

Aκολουθήστε τη JYSK Greece στα Social Media:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button