Τρίτη, Απρίλιος 13, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοίκησηΆσφαλτος για χάρη του Κολοκοτρώνη

Άσφαλτος για χάρη του Κολοκοτρώνη

Εργασίες ασφαλτόστρωσης πραγματοποιήθηκαν στο δρόμο που οδηγεί στον αδριάντα του Γέρου του Μοριά

Σχετικά

Περισσότερα

Έπρεπε να περάσουν 199 χρόνια από τη μάχη των Δερβενακίων και 200 από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης για να πέσουν τα απαιτούμενα κυβικά ασφάλτου στο χωματόδρομο που οδηγεί στον αδριάντα του Γέρου του Μοριά, στον Άγιο Βασίλειο Κορινθίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Τάσος Γκιολής, που βρέθηκε χθες 6 Απριλίου, στην περιοχή με αφορμή τις εργασίες ασφαλτόστρωσης τόνισε σε δηλώσεις του:

«Ως Περιφερειακή Αρχή πιστεύουμε στις αναπτυξιακές δυνατότητες του Νομού και κρίνουμε σκόπιμο να επενδύσουμε στην ανάδειξη του Πολιτισμού, προκειμένου να αποδοθεί η δέουσα τιμή στους ήρωες-πρωταγωνιστές της επανάστασης. Προτεραιότητά μας είναι η βελτίωση της προσβασιμότητας της περιοχής, η αύξηση της επισκεψιμότητας και η παραμονή των νέων στα χωριά μας».

Επιπλέον, ο κ. Γκιολής ανέφερε ότι η Περιφερειακή Αρχή θα είναι αρωγός στο έργο της Κοινότητας, ενώ ο Πρόεδρος του χωριού, Κωνσταντίνος Παπαχαραλάμπους, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα, τον κ. Γκιολή και γενικότερα την Περιφερειακή Αρχή για τη συμβολή τους στο έργο και την άριστη συνεργασία Περιφέρειας-Κοινότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design

Πρόσφατα σχόλια