home design 800x400
home design 1170Χ320

Απίστευτα πράγματα! Του έβγαλε τον αναπνευστήρα επειδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος

Ένα πραγματικά απίστευτο έγκλημα που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στα ελληνικά χρονικά είναι αυτό που εκτυλίχθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός με θύτη έναν ασθενή με κορωνοϊό και θύμα έναν άλλον ασθενή με κορωνοϊό! Το θύμα ήταν ένας 76χρονος άνδρας, που νοσηλευόταν με κορωνοϊό και μάλιστα με βαριά υποκείμενα νοσήματα. Διασωληνώθηκε στις 5 Απριλίου και καθώς δεν υπήρχε κλίνη ΜΕΘ ήταν σε απλό δωμάτιο.

Το βράδυ της Τετάρτης ξαφνικά οι γιατροί άρχισαν να ακούν τον ήχο του συναγερμού από τα μηχανήματα. Έτρεξαν μέσα στο δωμάτιο και είδαν ότι το μόνιτορ έδειχνε ευθεία γραμμή. Προσπάθησαν να του κάνουν ανάνηψη αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Ο 76χρονος είχε φύγει από την ζωή.

Οι γιατροί που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο χώρος ήταν αναστατωμένος. Ο αναπνευστήρας βρισκόταν εκτός μπρίζας και αναποδογυρισμένος. Λειτουργούσε με την μπαταρία του αλλά ο σωλήνας οξυγόνου είχε αφαιρεθεί από τον ασθενή.

Αυτό έβαλε σε υποψίες τους γιατρούς που ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία πήρε αποτυπώματα από το σημείο και από τον αναπνευστήρα και άρχισαν να ρωτούν τον δεύτερο ασθενή, έναν 60χρονο αλβανικής καταγωγής τι ακριβώς είχε συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αυτός που ήταν όπως λένε οι γιατροί περιπατητικός ασθενής έδειχνε και ο ίδιος ανήξερος για το τι είχε συμβεί.

Τελικά, κατέληξαν και μετά την έρευνα από τα αποτυπώματα ότι ο 60χρονος φέρεται να ήταν εκείνος που έβγαλε τον αναπνευστήρα από τον άτυχο 76χρονο γιατί τον ενοχλούσε ο θόρυβος που έκανε το μηχάνημα!

Για τον 60χρονο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης αλλά δεν μπορεί να μεταφερθεί στα κρατητήρια αφού νοσεί από κορωνοϊό και παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο. Δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση στις αρχές.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού θανάτου νοσηλευόμενου διασωληνωμένου ασθενούς στο Νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”, σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, επίσης νοσηλευόμενου στον ίδιο θάλαμο, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Ο ανωτέρω συνελήφθη και φυλάσσεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis