home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σοκ στην Κυπαρισσία: Πώς ο 39χρονος επιχειρηματίας έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του πρώην λαχειοπώλη

Αστυνομία συλλήψεις για κλοπή σε κατάστημα στο Ναύπλιο

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας ηλικιωμένος στην Κυπαρισσία πυροβόλησε εν ψυχρώ ιδιοκτήτη καταστήματος. Ο 39χρονος επιχειρηματίας, πατέρας ενός παιδιού ενός έτους, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Αυτό όμως που προκαλεί οργή είναι ο ασήμαντος λόγος για τον οποίο φέρεται να έγινε το έγκλημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δράστης που πυροβόλησε το θύμα μέσα στο κατάστημά του που εμπορεύεται ηλεκτρονικά είδη, είναι ένας άνδρας 72 ετών, ο οποίος και συνελήφθη.

Πώς έγινε το έγκλημα

Ο ηλικωμένος πρώην λαχειοπώλης, μπήκε στο κατάστημα ειδών τεχνολογίας που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, στην πρωτεύουσα της Τριφυλίας και, κρατώντας ένα όπλο, στόχευσε κατά του ιδιοκτήτη του, πυροβολώντας τον και τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο καθώς ο ιδιοκτήτης του καταστήματος φέρεται να του ζήτησε να φορέσει μάσκα. Ο 72χρονος επέστρεψε στο κατάστημα μετά από αυτό και με καραμπίνα πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος εξοργίστηκε από την «κακή εξυπηρέτηση» που είχε κατά την παραμονή του μέσα στο κατάστημα και ότι είχε λεκτική διένεξη με τον ιδιοκτήτη, με αφορμή μεγάλους λογαριασμούς που καλείτο να πληρώσει.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Θλίψη για την απώλεια του 39χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν ένας 72χρονος τον πυροβόλησε μέσα σε κατάστημα το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κυπαρισσία, εκφράζει η εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ, επισημαίνοντας παράλληλα ότι βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους:

«Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει ότι σήμερα, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους.

Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis