Τετάρτη, Απρίλιος 14, 2021
Home design
ΑρχικήΠελοπόννησοςΑργολίδαΑνάκλιντρα στο Κονδύλι - Νέα δημοπρασία για τον αιγιαλό

Ανάκλιντρα στο Κονδύλι – Νέα δημοπρασία για τον αιγιαλό

Ο περσινός πλειοδότης δεν εμφανίστηκε και ξεκινά νέα διαδικασία για καντίνα, ομπρέλες και ανάκλιντρα

Σχετικά

Περισσότερα

Σε νέα δημοπρασία προχωρά ο δήμος Ναυπλιέων για επιχείρηση στον αιγιαλό της παραλίας Κονδύλι Δρεπάνου, αφού ο περσινός πλειοδότης δεν υπέγραψε συμφωνητικό.

Το πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε τη δημοπράτηση χώρου του αιγιαλού στο Κονδύλι, με φανερή, προφορική και πλειοδοτική δημοπρασία.

Συγκεκριμένα αφορά στην τοποθέτηση τροχήλατης καντίνας που θα καταλαμβάνει χώρο 15 τετραγωνικών μέτρων και διάθεση χώρου 300 τετραγωνικών μέτρων για τοποθέτηση ομπρελών και ανάκλιντρων.

Όπως τονίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο, ο δήμος πέρσι το καλοκαίρι, στις 31/7/2020, ολοκλήρωσε τόσο τις απευθείας μισθώσεις έκτασης αιγιαλού και παραλίας όσο και τις μισθώσεις μέσω δημοπρασιών, με χρονική διάρκεια μίσθωσης τα τρία έτη (λήξη 31/12/2022.)

Στην παραλία Κονδύλι Δρεπάνου για τις θέσεις Α2 Καντίνα και Β3 Ομπρέλες Ανάκλιντρα, παρόλο που κατά την δημοπρασία αναδείχθηκε πλειοδότης, ουδέποτε αυτός προσήλθε στην υπηρεσία και ουδέποτε υπογράφθηκαν συμφωνητικά παραχώρησης χρήσης αιγιαλού εντός της προθεσμίας που οριζόταν για τον Δήμο. Ο δήμος ενημέρωσε σχετικά την Κτηματική υπηρεσία Αργολίδας για τυχόν δικές της ενέργειες, η οποία γνωστοποίησε ότι μέχρι και την 31/8/2020, δεν υπήρξε ενδιαφέρον πολιτών προκειμένου να προβεί στην δημοπράτηση των θέσεων αυτών. Ο καθορισμός των όρων διενέργειας της νέας δημοπρασίας θα γίνει από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design