home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚορινθίαΨυχαγωγία

Άγρια Θάλασσα στο πιάνο με φόντο τον Κορινθιακό

Το Αλεποχώρι βρίσκεται σε σχετικά κοντινή απόσταση από την Αθήνα και μόλις 60χλμ από το κέντρο της, ενώ η παραλία του προσφέρει θέα στα νησιά των Αλκυονίδων. Παραλία με μεγάλο μήκος, με βότσαλο και άμμο και κρυστάλλινα νερά οπού στο πίσω μέρος της οποίας απλώνεται ο ομώνυμος οικισμός.

Η παραλία δεν είναι οργανωμένη εκτός από ένα μέρος της παραλίας που διαθέτει ομπρέλες και ξαπλώστρες κάτω από το beach bar Φοινικούντα. Ωστόσο κατά μήκος της παραλίας (πάνω στον δρόμο στην ουσία) υπάρχουν αρκετά καταστήματα όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τον καφέ σας, φαγητό καθώς και είδη πρώτης ανάγκης.

Πρόκειται για μία παραλία του Κορινθιακού κόλπου που προσελκύει κατά κύριο λόγο νέο κόσμο. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη, ενώ τα τελευταία χιλιόμετρα της διαδρομής από Μέγαρα προς Αλεποχώρι είναι κυριολεκτικά μέσα στο πράσινο.

Στο βίντεο του Αργύρη Σταματιάδη (Droneas gr) η τραγουδίστρια Σοφία Μαργαρίτη ερμηνεύει πολύ όμορφα το κομμάτι «Άγρια Θάλασσα» του Γιώργου Σαμπάνη με πανοραμικά πλάνα από την περιοχή της Αττικής, κοντά στα όρια με το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας, στην Κορινθία.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button