home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Λακωνία

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2021: Με αρνητικό τεστ κορωνοϊού οι συμμετοχές

Με ειδικές προϋποθέσεις και αυστηρά μέτρα υγειονομικής προστασίας σχεδιάζεται για φέτος η πραγματοποίηση του ιστορικού αγώνα ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2021. Η αναγγελία διεξαγωγής έγινε με ειδική έκδοση στην οποία επισημαίνεται ότι για το 2021, δεν θα γίνουν νέες αιτήσεις συμμετοχής, δεν θα πραγματοποιηθεί κλήρωση αθλητών ούτε θα δημιουργηθεί νέα Λίστα Αναμονής, ενώ διευκρινίζεται ότι υποχρεωτικά οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού για την Covid-19 ή PCR τέστ 72 ωρών.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί όπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2021 και θα λάβουν μέρος οι Αθλητές που θα προέρχονται από τις τέσσερις (4) ομάδες που έχουν ήδη δημιουργηθεί από τις καταστάσεις του 2020».

Οι 4 ομάδες

  • Η 1η Ομάδα περιλαμβάνει τους Αθλητές οι οποίοι έχουν στείλει Entry Form και είχαν πληρώσει το παράβολο συμμετοχής τους. Από την ομάδα αυτή θα συμμετέχουν αυτομάτως οι Αθλητές οι οποίοι δεν ακύρωσαν την συμμετοχή τους και δεν είχαν ζητήσει να τους επιστραφούν τα χρήματα από το παράβολο συμμετοχής.
  • Η 2η Ομάδα, περιλαμβάνει τους Αθλητές που έχουν στείλει μόνο το Entry Form τους.

Από τους Αθλητές αυτούς θα μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι πληρούν τα κριτήρια για τον Αγώνα του 2021 και θα καταθέσουν το παράβολο της συμμετοχής τους μέχρι την 15η Φεβρουάριου 2021.

  • Η 3η Ομάδα περιλαμβάνει τους Αθλητές οι οποίοι δεν έχουν στείλει το Entry Form τους και δεν πλήρωσαν το παράβολο συμμετοχής. Οι Αθλητές αυτοί θεωρείται ότι ακύρωσαν την συμμετοχή τους.
  • Η 4η Ομάδα περιλαμβάνει Αθλητές από την λίστα αναμονής του 2020.

Οι Αθλητές αυτοί θα καλούνται να καλύψουν τις κενές θέσεις με τη σειρά που έχουν με την προϋπόθεσή ότι θα πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής για τον Αγώνα του 2021 και θα καταβάλουν εντός της υποδειχθείσης προθεσμίας το παράβολο συμμετοχής τους.

Ιδιαιτέρως δε επισημαίνεται πως, «…σε κάθε περίπτωση θα ξεκινήσει η διαδικασία συμπλήρωσης του αριθμού των 400 συμμετοχών μόνο όταν βελτιωθούν οι υγειονομικοί όροι σχετικά με τον Covid-19 στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως».

Επιπλέον, Αθλητές που θα κληθούν από την λίστα αναμονής να συμμετάσχουν στον αγώνα του 2021 και δεν ανταποκριθούν, χάνουν το δικαίωμα του διπλού κλήρου.

Αθλητές οι οποίοι δεν θα κληθούν από την λίστα αναμονής του 2020 δικαιούνται για τον αγώνα του 2022 διπλό κλήρο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button