home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Κορωνοϊός και lockdown δεν πτοούν τους κολυμβητές

Το παρατεταμένο lockdown και τα κλειστά καταστήματα εστίασης στο Ναύπλιο, σε συνδυασμό με την βελτίωση του καιρού οδήγησαν τους κατοίκους της πόλης για μία βουτιά στη θάλασσα και με δεδομένο ότι δεν επιτρέπεται να μετακινηθείς παρά μόνο με τα πόδια ή με ποδήλατο, κάποιοι Ναυπλιώτες προτίμησαν την κοντινή Αρβανιτιά για ένα Κυριακάτικο μπάνιο.

Η ηλιοφάνεια και η θετική ψυχολογία που δημιουργεί το νερό από τον συνεχή εγκλεισμό στα σπίτια λόγω της πανδημίας, είναι τα αίτια που συντελούν στην αύξηση εφέτος των χειμερινών κολυμβητών, συγκριτικά με άλλες χρονιές. Άλλωστε ήδη έχουμε μπει για τα καλά στην άνοιξη που σημαίνει ότι θα βλέπουμε ολοένα και περισσότερο κόσμο στις παραλίες, όσο περνάει ο καιρός.

Οι λουόμενοι και οι περιπατητές προφανώς είχαν στείλει νόμιμα SMS με αριθμό 6 στο 13033, για ατομική άθληση ή για συνοδεία κάποιου ζώου συντροφιάς.

Στην πλειονότητά τους οι πολίτες τηρούσαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, άλλωστε δεν ήταν τόσος πολύς ο κόσμος που να μην επιτρέπει τη διατήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων μεταξύ των παρέων.

Εκτός από αυτούς που απολάμβαναν το μπανιο τους, δεν έλειψαν αυτοί που γυμνάζονταν παραδίπλα, εκτελώντας με προσήλωση και ακρίβεια ασκήσεις με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis