home design 800x400
home design 1170Χ320

Καλοπληρωμένο το διπλό της Μπάρτσα

|

Χρόνος ανάγνωσης

4 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Καλοπληρωμένο το διπλό της Μπάρτσα

Οι Καταλανοί θέλουν να περάσουν από την σκληρή έδρα της Σοσιεδάδ για να μπορέσουν να συνεχίσουν να έχουν ελπίδες τίτλου. Και η αλήθεια είναι ότι με την εικόνα που έχουν τελευταία και τον Μέσι να έχει αφυπνιστεί μπορούν να πέράσουν νικητές από την Χώρα των Βάσκων με τις αποδόσεις της bet365 να είναι υπέρ τους.

Στο Λονδίνο, δύο ομάδες της πόλης αναμετρώνται για το γόητρο κυρίως, αφού βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει η Γουέστ Χαμ, ενώ η Άρσεναλ θα σκέφτεται περισσότερο την Σλάβια Πράγας και τη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ. Ας δούμε τις σημερινές προβλέψεις από το webfreebets.com για Αγγλία Πρέμιερ Λιγκ και Ισπανία Λα Λίγκα.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν της πάει το Μάντσεστερ, καθώς μέσα σε δύο εβδομάδες ηττήθηκε από τις ομάδες της πόλης δύο φορές. Αυτή τη φορά ήταν η Γιουνάιτεντ που την κέρδισε με 1-0. Η γηπεδούχος είχε μια φλύαρη πρωτοβουλία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα. Αλλά και δεν απειλήθηκε. Στο δεύτερο όμως η Γιουνάιτεντ πέτυχε ένα γκολ νωρίς, στο 8ο λεπτό της επανάληψης, και μετά φρόντισε απλώς να μην απειληθεί. Και το έργο της το έκανε ευκολότερο η ατολμία της Γουέστ Χαμ.

Η ήττα από την Γιουνάιτεντ μπορεί να χαρακτηριστεί εντός προγράμματος και το κυριότερο δεν την έβγαλε εκτός διεκδίκησης μιας θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς. Αυτό όμως που θα έπρεπε να προβληματίζει τους Λονδρέζους είναι ότι δεν μπόρεσαν να ορθώσουν ανάστημα απέναντι σε μια από τις ισχυρές της χώρας, και έχασαν ένα παιχνίδι χωρίς καν να το παλέψουν.  

Στατιστικά Στοιχήματος: Εχει πετύχει 2 ή περισσότερα γκολ στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς εντός έδρας. Δείτε εδώ προβλέψεις από τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

ΑΡΣΕΝΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ, αν και έχασε από τον Ολυμπιακό με 0-1. Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο έχασε κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθεί, αλλά ήταν άστοχη. Στο δεύτερο δέχτηκε το γκολ και αρκετή πίεση και ήταν τυχερή που δεν δέχτηκε κι άλλο γκολ και ταυτόχρονα άτυχη που δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποια από τις δικές της.        

Επιστροφή στο πρωτάθλημα με ακόμη ένα λονδρέζικο ντέρμπι. Νικήτρια στο προηγούμενο, αφού κατάφερε να επιβληθεί της Τότεναμ με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Απόλυτα δίκαιο το αποτέλεσμα και εκτός αυτού, η Άρσεναλ κρατάει ότι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν απογοητεύτηκε και κυνήγησε άμεσα την ανατροπή.      

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει στις 7 από τις τελευταίες 10 εξόδους της στην Πρέμιερ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Παιχνίδι που δεν αναμένεται να ξεφύγει σε ότι αφορά το σκορ, αλλά από την άλλη, από ένα γκολ μπορούν να το πετύχουν αμφότερες.

Επιλογή μας το G/G σε απόδοση 1.75

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΣΟΣΙΕΔΑΔ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ταξίδεψε στην Γρανάδα και ηττήθηκε με 1-0, σε αγώνα όμως που εκείνη ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Απλώς η Γρανάδα μπόρεσε και εφάρμοσε το γνωστό παιχνίδι της με σκληρή άμυνα και πίεση σε όλους τους χώρους και έτσι οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν τις ευκαιρίες που υπολόγιζαν για να πετύχουν κάτι. Κάτι που δεν άλλαξε και μετά το 52ο λεπτό, όταν η Γρανάδα έκανε το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.     

Ήττα που την κάνει να ξεχνάει το όνειρο για είσοδο στην τετράδα και συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, καθώς οι νίκες της Σεβίλλης έχουν φέρει την μεταξύ τους διαφορά στους εννέα βαθμούς και με δεδομένο ότι οι Ανδαλουσιάνοι δείχνουν να συνέρχονται από την αγωνιστική κρίση, η απόσταση αυτή φαντάζει δύσκολο να καλυφθεί.  

Στατιστικά Στοιχήματος: Σκοράρει συνεχώς στις τελευταίες πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις της.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ουραγός Ουέσκα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει σοβαρό εμπόδιο για την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί από την αρχή είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιουργούσαν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τα καρέ της φιλοξενούμενης. Κατάφεραν και πέτυχαν δύο γκολ, αλλά δέχτηκαν και ένα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Απεκατέστησαν την τάξη σχεδόν με την έναρξη του δευτέρου και προς το τέλος πέτυχαν ακόμη ένα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.   

Έτσι η διαφορά που τους χωρίζει από την κορυφή και την Ατλέτικο παρέμεινε στου 4 πόντους και οι ελπίδες τους για να καταφέρουν να τερματίσουν αυτοί πρώτοι παραμένουν ακέραιες. Βέβαια το πρόγραμμά τους είναι ελαφρώς πιο δύσκολο συγκριτικά με τους άλλους δύο συνδιεκδικητές του τίτλου, και περιλαμβάνει νίκες σε έδρες όπως το “Άνοέτα”. Μένει να αποδείξει ότι μπορεί.     

Στατιστικά Στοιχήματος: Πετυχαίνει 2 ή περισσότερα γκολ στους έξι τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της για την LaLiga.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Να συμφωνήσουμε ότι η φετινή Μπαρτσελόνα δεν αποτελεί υπόδειγμα σταθερότητας και εμπιστοσύνης, αλλά τώρα τελευταία αρχίζει να θυμίζει την γνωστή ομάδα των προηγούμενων ετών. Και με αυτό το “πρόσωπο” μπορεί να περάσει από την δύσκολη έδρα της Σοσιεδάδ.

Επιλογή μας το διπλο σε απόδοση 1.95

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis