home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΜεσσηνία

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη στην Πελοπόννησο

Με βάση την Αθήνα είχε απλώσει τα πλοκάμια της και στην Πελοπόννησο μια σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη. Για κακή τους τύχη τα στοιχεία των μελών της αποκαλύφθηκαν από την έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, οι άνδρες της οποίας οργάνωσαν επιχείρηση για την σύλληψή τους.

Μαζί με συναδέλφους τους της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής και της Ο.Π.Κ.Ε., έκαναν έφοδο σε σπίτια που χρησιμοποιούσαν για την αποθήκευση ναρκωτικών οι δυο Έλληνες ηλικίας 43 και 45 χρόνων και ο 34χρονος αλλοδαπός συνεργός τους και βρήκαν ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 795,1 γραμμαρίων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 30,9 γραμμάρια μιας ουσίας η χημική σύσταση της οποίας εξετάζεται, τέσσερις ζυγαριές ακριβείας και αντικείμενα για την συσκευασία ναρκωτικών.

Στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν τρία πιστόλια, το ένα εκ των οποίων ήταν κλεμμένο, και εστάλησαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για βαλλιστική εξέταση. Επίσης, κατασχέθηκαν 784 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, εννέα κινητά και 8.570 ευρώ από τη πώληση της κοκαΐνης. Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για το ενδεχόμενο να συμμετείχαν και άλλοι στην σπείρα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button