Κυριακή, Απρίλιος 11, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοίκησηΝαύπλιο: Μαύρα μεσάνυχτα για το κτήριο του 5ου Δημοτικού Σχολείου

Ναύπλιο: Μαύρα μεσάνυχτα για το κτήριο του 5ου Δημοτικού Σχολείου

Οι γονείς στέλνουν ανοιχτή επιστολή στο δήμαρχο Δ. Κωστούρο και ενημερώνουν ταυτόχρονα Αντιπεριφερειάρχη, Πρόεδρο και μέλη Τοπικού Συμβουλίου, Δ/νση Α' βάθμιας εκπαίδευσης και Σχολική επιτροπή

Σχετικά

Περισσότερα

Αγκάθι παραμένει το θέμα του κτιριακού προβλήματος του 5ου δημοτικού σχολείου Ναυπλίου που παραμένει άλυτο, αφού συνεχίζει να συστεγάζεται με το 2ο δημοτικό σχολείο, με τα γνωστά εδώ και πολλά χρόνια προβλήματα στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Ένα χρόνο μετά την τελευταία ανοιχτή γενική συνέλευση για το συγκεκριμένο θέμα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου συνεχίζει να έχει «μαύρα μεσάνυχτα» για το τί μέλη γενέσθαι.

Για το λόγο αυτό με ανοιχτή επιστολή τους οι γονείς ζητούν μία απάντηση από το δήμαρχο Ναυπλίου Δημήτρη Κωστούρο, ενώ κοινοποιούν την επιστολή τους αυτή επιπλέον στον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτεζο, στον πρόεδρο και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Ναυπλιέων, στη Δ/νση Α’ βάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας, αλλά και στη Σχολική επιτροπή Α’βάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Ναυπλιέων.

Όπως επισημαίνουν οι γονείς απευθυνόμενοι στο δήμαρχο της πόλης τους: «Μετά την πάροδο ενός έτους και πλέον, από την ανοιχτή γενική συνέλευση, και αλλεπάλληλων υποσχέσεων από μέρους σας, θεωρούμε ότι μας οφείλετε μια απάντηση είτε θετική είτε αρνητική».

Η επιστολή

Προς τον
Αξιότιμο Δήμαρχο
Κο Δημήτριο Κωστούρο
Ενταύθα.
Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τις εξελίξεις του θέματος “το κτιριακό πρόβλημα του 5ου δημοτικού σχολείου”.
Πιστεύετε ότι είστε σε θέση σύντομα να μας ανακοινώσετε την έναρξη της ανέγερσης του σχολικού συγκροτήματος;
Μετά την πάροδο ενός έτους και πλέον, από την ανοιχτή γενική συνέλευση, και αλλεπάλληλων υποσχέσεων από μέρους σας, θεωρούμε ότι μας οφείλετε μια απάντηση είτε θετική είτε αρνητική !
Με εκτίμηση
το Διοικητικό Συμβούλιο
Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου
Ναύπλιο 8 Μαρτίου 2021
Κοινοποίηση:

  1. Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ.Ιωάννης Μαλτεζος
  2. Πρόεδρος και μέλη Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Ναυπλιέων
  3. Δ/νση Α’βάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας
  4. Σχολική επιτροπή Α’βάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Ναυπλιέων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design