Σάββατο, Απρίλιος 17, 2021
Home design
ΑρχικήΠολιτισμόςΨυχαγωγίαΤι θα δουν οι κροίσοι που κάνουν check-in για να έρθουν στη...

Τι θα δουν οι κροίσοι που κάνουν check-in για να έρθουν στη γκλάμουρους Ερμιονίδα

Πρόγευμα για το Kilada Hills - Οι ομορφιές της Ερμιονίδας ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά

Περισσότερα

Το νέο βίντεο της Dolphin Capital για το Kilada Country Club, Golf & Residences, το γνωστό ως Kilada Hills, μεταφέρει τις ομορφιές της Ερμιονίδας σε όλο τον κόσμο. Τι άλλο θα δουν οι κροίσοι που θα κάνουν check-in για να έρθουν στην Κοιλάδα, μόλις ολοκληρωθεί το φιλόδοξο και πανάκριβο αυτό project.

Η επένδυση μαμούθ

Η επένδυση μέσω της θυγατρικής του ομίλου Mind Compass Overseas Α.Ε. αναπτύσσεται σε έκταση συνολικής επιφάνειας 2.079 στρεμμάτων.

Το masterplan φέρει την υπογραφή της Hart Howerton και ως έχει εγκριθεί, περιλαμβάνει:

  • Γήπεδο γκολφ 18 οπών επιφάνειας 870 στρ. με μέγιστη επιτρεπόμενη δόμηση κτιρίων Club House και λοιπών εγκαταστάσεων 5.000 τ.μ. Ο σχεδιασμός του γηπέδου που έχει γίνει προσωπικά από τον κορυφαίο ίσως παίχτη και σχεδιαστή γκολφ στον κόσμο Jack Nicklaus και φέρει την υπογραφή του, έχει προδιαγραφές για διεθνή πρωταθλήματα.
  • Πολεοδομούμενη έκταση 1.131 στρ. με παραθεριστικές κατοικίεςξενοδοχειακό συγκρότημα με κέντρο ευεξίας και αναζωογόνησης (Spa), αθλητικές εγκαταστάσεις, εγκαταστάσεις εστίασης και αναψυχής, κοινόχρηστους χώρους πρασίνου και λοιπές υποδομές συνολικής δόμησης 198.000 τ.μ.

Η κατασκευή του Ολοκληρωμένου Τουριστικού αυτού Συγκροτήματος υλοποιείται σε δύο φάσεις. Η πρώτη περιλαμβάνει την κατασκευή του γηπέδου γκολφ και των υποδομών, όπως οδικό δίκτυο, δίκτυα ηλεκτροδότησης-υδροδότησης, ενώ η δεύτερη φάση την κατασκευή του ξενοδοχειακού συγκροτήματος και των παραθεριστικών κατοικιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design