Τετάρτη, Απρίλιος 14, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοίκησηΠροίκα στο υπουργείο προστασίας του πολίτη η παραλιακή

Προίκα στο υπουργείο προστασίας του πολίτη η παραλιακή

Αναζητά εν μέσω κορωνοϊού λύσεις τον αθλητισμό και την εκπαίδευση ο Δήμος Ναυπλιέων

Σχετικά

Περισσότερα

Από τον Άννα στον Καϊάφα στέλνουν τον Δήμο Ναυπλιέων το κράτος για έναν χώρο που θα καλύψει τις ανάγκες του δήμου σε αθλητισμό και εκπαίδευση. Μετά το πάγωμα του αιτήματος παραχώρησης του τριγώνου έξω από το ΚΕΜΧ και στην συνέχεια μέρους του ΚΕΜΧ για την στέγαση των αναγκών του Δήμου, ο Δήμος Ναυπλιέων αναγκάστηκε να επιστρέψει στα αναξιοποίητα οικόπεδα της παραλιακής. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο «τα οικόπεδα αυτά βρίσκονται ανάμεσα στο αμαξοστάσιο του Δήμου και την ΕΑΣ.
Είναι η τρίτη φορά που ο Δήμος Ναυπλιέων στέλνει σχετικό αίτημα για το συγκεκριμένο χώρο. Την πρώτη φορά απευθυνθήκαμε στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στον τότε υπουργό κύριο Κοντονή. Το αίτημα μας έφτασε μέχρι το γραφείο του υπουργού αλλά ένας ανασχηματισμός διέκοψε την πορεία του.
Επανήλθαμε πάλι στο υπουργείο Δικαιοσύνης με επίσκεψή μας στον υπουργό κύριο Τσιάρα ο οποίος αντιμετώπισε θετικά το αίτημα. Μόλις οι υπηρεσίες ξεκίνησαν την εξέταση του φακέλου διαπίστωσαν ότι η ακίνητη περιουσία των φυλακών είχε περάσει στο υπουργείο προστασίας του πολίτη και στη Γραμματεία αντεγκληματικής πολιτικής. Απευθυνθήκαμε λοιπόν εκ νέου με αίτημα στην γραμματεία και στην συνάντηση η οποία έγινε σε κλίμα συνεργασίας απαντήσαμε σε ερωτήσεις και διευκρινίσαμε απορίες.
Το αίτημά μας θα διαβιβαστεί και ως απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η απόκτηση χώρων για αθλητισμό και εκπαίδευση είναι εξαιρετικά σημαντική και έχουμε την πεποίθηση ότι τα αποτελέσματα της προσπάθειας είναι μπροστά μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design

Πρόσφατα σχόλια