Τετάρτη, Απρίλιος 14, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοίκησηΝαύπλιο: Γιατί ζητά ο Δήμος το οικόπεδο των φυλακών στην Παραλιακή

Ναύπλιο: Γιατί ζητά ο Δήμος το οικόπεδο των φυλακών στην Παραλιακή

Αίτημα του Δήμου Ναυπλιέων για παραχώρηση 50 στρεμμάτων για αθλητικό κέντρο και χώρο εκπαίδευσης.

Σχετικά

Περισσότερα

Επίσκεψη στη Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής με σκοπό την παρουσίαση του αιτήματος του Δήμου Ναυπλιέων για παραχώρηση έκτασης 50 στρεμμάτων δίπλα στην παραλιακή οδό Ναυπλίου – Νέας Κίου για την ανέγερση αθλητικού κέντρου και χώρου εκπαίδευσης, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Αυτή ήταν και η τρίτη φορά που ο Δήμος Ναυπλιέων απευθύνεται στους αρμοδίους φορείς ώστε να τύχει θετικής κατάληξης το συγκεκριμένο θέμα.

Η πρώτη προσπάθεια έγινε στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στον τότε υπουργό κ. Κοντονή, όμως ο ανασχηματισμός διέκοψε κάθε επαφή.

Ο Δήμος Ναυπλιέων δια του δημάρχου κ. Κωστούρου επανήλθε στο υπουργείο Δικαιοσύνης με επίσκεψη στον Υπουργό κ. Τσιάρα ο οποίος και αντιμετώπισε θετικά το αίτημα για την παραχώρηση του χώρου.

Με την έναρξη των διαδικασιών και την εξέταση του φακέλου διαπιστώθηκε ότι η ακίνητη περιουσία των φυλακών είχε περάσει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στη Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Πραγματοποιήθηκε εκ νέου αίτημα στην Γραμματεία και στην συνάντηση η οποία έγινε σε κλίμα συνεργασίας, δόθηκαν οι απαραίτητες πληροφορίες και απαντήσεις στις ερωτήσεις που έγιναν από την πλευρά της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων δήλωσε: «Το αίτημά μας για την παραχώρηση του χώρου θα το διαβιβάσουμε και ως απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η απόκτηση χώρων για αθλητισμό και εκπαίδευση είναι εξαιρετικά σημαντική και έχουμε την πεποίθηση ότι τα αποτελέσματα της προσπάθειας είναι μπροστά μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design