home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Βασίλης Κωστόπουλος: Έφυγε από τη ζωή ένας Επιδαύριος από επιλογή

Πέθανε ο Βασίλης Κωστόπουλος, γνωστός δικηγόρος, επι χρονια νομικός σύμβουλος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, ο οποίος είχε σπίτι στην Αρχαια Επίδαυρο για πάνω από 30 χρονια, ενώ οι δεσμοί του τόσο με την τοπική κοινωνία όσο και με τις εκάστοτε δημοτικές αρχές ήταν ισχυροί.

Ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης κάνει λόγο για έναν Επιδαύριο από επιλογή, υπογραμμίζοντας πως ήταν παντα διπλα σε όποιον είχε ανάγκη από τις συμβουλές και τις υπηρεσίες του, με ανοιχτό μυαλό και εμπιστοσύνη στους νέους ανθρώπους.

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Επιδαύρου: «Η απώλεια της αγαπημένης του Ελευθερίας πριν λίγα χρόνια σημάδεψε το φίλο μας Βασίλη που απο σήμερα, ευχόμαστε, να βρίσκονται για πάντα μαζί».

«Συλλυπητήρια στους οικείους και τους φίλους του! Δυστυχώς η υγειονομική κατάσταση δεν μας επιτρέπει να τον αποχαιρετησουμε όπως θα θέλαμε», καταλήγει ο κ. Χρόνης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

3 Σχόλια

  1. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Η παλαιά Επίδαυρος ήταν αγαπημένη σε όλη του την οικογένεια. Από τους γονείς ακόμα της Ελευθερίας και του Βασίλη. Με αγάπη προς όλους σας Μαίρη Παραδέλη, αδελφή της Ελευθερίας

  2. Μαζί με την οικογένειά του πενθούν και οι φίλοι του. . Σε μας τους καλοκαιρινούς Επιδαυριώτες, η απουσία του θα είναι πολύ παραπάνω από αισθητή. Κάτω από τη μουριά του Απόλλωνα θα υπάρχει ένα μεγάλο κενό . Η φιγούρα του,
    θα πλανάται εσαεί στο χώρο.
    Έχει δίκιο ο Δήμαρχος. Η απώλεια της Ελευθερίας ήταν ο κύριος λόγος που τον σημάδεψε.
    Ο Τάσος Μπιρσίμ ,παλιός του γνώριμος, έγραψε χαιρετώντας τον :
    “ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ. ΜΑΧΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” .
    Κυριολεκτικά.
    Μιχάλης Κορομηλάς.

Διαβάστε ακόμα

Back to top button