home design 800x400
home design 1170Χ320

Άργος: Εκπτώσεις μέχρι τέλος Μαρτίου με το lockdown να παραμονεύει

Πεζόδρομος στο Άργος

Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 25234/27-2-2023 παρατείνονται οι τακτικές χειμερινές εκπτώσεις 2021 μέχρι την Τετάρτη 31 Μαρτίου. Ωστόσο ένα νέο γενικό lockdown τύπου Μαρτίου έρχεται και πάλι στο προσκήνιο για να αποτελειώσει και τις τελευταίες ελπίδες που είχαν οι έμποροι για να ανακάμψουν. Αν και εφόσον ισχύσει τελικά στην πράξη η παράταση των εκπτώσεων και δεν κλείσει και πάλι το λιανεμπόριο, τότε δίνει την δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό να ψωνίσουν φθηνά και με ασφάλεια.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους ενημερώνει πως τα καταστήματα στην πόλη θα λειτουργούν από την 1 έως 8 Μαρτίου, με προτεινόμενο συνεχές ωράριο από 9:00 το πρωί έως 17:00 το απόγευμα

Παρακαλεί τους πελάτες να λαμβάνουν όλα τα μέτρα, όπως μάσκα και αποστάσεις, για να μείνουν όλοι υγιείς και να τελειώσουν με τον εφιάλτη του lockdown.

Ποια είναι τα μέτρα που ισχύουν στο «Κόκκινο» Άργος όσον αφορά το λιανεμπόριο:

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί
  • Λειτουργία λιανεμπορίου με τη μέθοδο click in shop ( είσοδος του πελάτη εντός του καταστήματος ) των καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων και καταστημάτων προσωπικής περιποίησης με προκαθορισμένο ραντεβού ηλεκτρονικό ή τηλεφωνικό . Με 1 άτομο ανά 25τ.μ.
  • Λειτουργία λιανεμπορίου με τη μέθοδο click away ( παράδοση εμπορεύματος στην είσοδο). Αυτό σημαίνει ότι ο καταναλωτής πρέπει να έχει κάνει παραγγελία, να λάβει από το κατάστημα μήνυμα με το ραντεβού της παραλαβής, η οποία θα γίνεται εκτός καταστήματος. Τη συγκεκριμένη ώρα και στις δύο περιπτώσεις ο πελάτης θα πηγαίνει στο κατάστημα, στέλνοντας SMS στο 13032 στέλνοντας μήνυμα Μετακίνηση, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Προσοχή ο καταναλωτής θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τις αγορές του εντός 3 ωρών. Το μήνυμα είναι για μία φορά την ημέρα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis