home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ανυφί: Σε απόγνωση οι γονείς, αποφάσισαν αποχή των παιδιών από τα μαθήματα

Ανεπαρκή χαρακτηρίζει τα μέτρα της πολιτείας για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Αγγελοπούλειου Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποφάσισε την αποχή των παιδιών από τα μαθήματα.

Όπως σημειώνουν οι γονείς στην ανακοίνωσή τους:

«Αγαπητοί γονείς, τα μέτρα των αρμόδιων φορέων τα οποία αφορούν την αποφυγή και τη διασπορά κατά της vόσου Covid 19 είναι ανεπαρκή για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των μαθητών μας και μάλιστα όταν την ίδια χρονική στιγμή, η αύξηση των θετικών περιστατικών του κορωνοϊού είναι ραγδαία και ο Νομός μας είναι ήδη στο «κόκκινο».

Το Δ.Σ. του Συλλόγου προτείνει όπως σήμερα έτσι και αύριο να συνεχίσουμε την αποχή των παιδιών μας από τα μαθήματα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας και ως ένα μέτρο κινητοποίησης και εγρήγορσης της Κυβέρνησης, του Υπουργείου Παιδείας και της Πολιτικής Προστασίας για τη διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας των μαθητών μας και κατ’ επέκταση της Δημόσιας Υγείας».

Να σημειωθεί πως μετά τους σημερινούς δειγματοληπτικούς ελέγχους στο χωριό, βρέθηκαν 10 θετικά δείγματα σε σύνολο 154 rapid test.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis