Τετάρτη, Απρίλιος 14, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοίκησηΑντιπλημμυρικές παρεμβάσεις σε Μαλαντρένι, Κουρτάκι, Ασίνη. Ποιο ρέμα είχε να καθαριστεί 15...

Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις σε Μαλαντρένι, Κουρτάκι, Ασίνη. Ποιο ρέμα είχε να καθαριστεί 15 χρόνια

Ρέματα επικίνδυνα για πρόκληση πλημμυρών καθαρίστηκαν μετά από πολύ καιρό από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Σχετικά

Περισσότερα

Οι Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις με μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας συνεχίζονται σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει.

Ολοκληρώθηκε στο Μαλαντρένι ο καθαρισμός του ρέματος που διατρέχει την κοινότητα και που είχε καταστεί επικίνδυνο για πλημμύρες αλλά και για πυρκαγιά. Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κώστας Κεχαγιάς, ο αντιπρόεδρος Νώντας Μπουχούτσος και η Ηλιάννα Τσαγκαρέλη, πρόεδρος του μορφωτικού συλλόγου και μέλος της τοπικής κοινότητας, τελευταία φορά είχε καθαριστεί το ρέμα στο χωριό τους προ 15ετίας, επί δημαρχίας Μπιτζή (τότε δήμος Κουτσοποδίου).

Τις προηγούμενες ημέρες καθαρίστηκε ο Δαφνοπόταμος στην Ασίνη και ο χείμαρρος στο Κουρτάκι.

«Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας μαζί με τους οδηγούς, τους εργάτες, μόνιμους και συμβασιούχους, εργάζονται συντονισμένα και με προγραμματισμό προσφέροντας στους πολίτες της Αργολίδας τον καλύτερο εαυτό τους», σημειώνει ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design