Home design
home design

Τέλος χρόνου για τα τέλη κυκλοφορίας

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Τέλος χρόνου για τα τέλη κυκλοφορίας
Πινακίδες κυκλοφορίας

Tελευταία προθεσμία, σήμερα Δευτέρα 1η Μαρτίου, για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και την ηλεκτρονική κατάθεση πινακίδων. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που οι ιδιοκτήτες οχημάτων δεν πληρώσουν μέχρι το τέλος της προθεσμίας τα τέλη κυκλοφορίας, θα βρεθούν αντιμέτωποι με «τσουχτερά» πρόστιμα. Συγκεκριμένα το πρόστιμο εκπρόθεσμης καταβολής, μη καταβολής ή μειωμένης καταβολής στα τέλη κυκλοφορίας, ισούται με το ποσό των ετήσιων τελών κυκλοφορίας. Δηλαδή τα τέλη κυκλοφορίας διπλασιάζονται εάν δεν καταβληθούν στο ακέραιο έως 26 Φεβρουαρίου (τελευταία εργάσιμη ημέρα του Φεβρουαρίου). Παράδειγμα: Εάν το ποσό των τελών κυκλοφορίας είναι κάτω από 30 ευρώ, τότε το πρόστιμο ισούται με 30 ευρώ.

Κι άλλες υποχρεώσεις

Σήμερα, είναι επίσης, η τελευταία προθεσμία για να γίνουν οι δηλώσεις COVID από τους ιδιοκτήτες ακινήτων ώστε να εισπράξουν τις αποζημιώσεις για το κούρεμα εισοδήματος που υπέστησαν τον Ιανουάριο.

Είναι το τελευταίο χρονικό περιθώριο για τους καταναλωτές να προσκομίσουν τα παραστατικά αγορών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ώστε να λάβουν το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης.

Είναι επίσης η ημέρα που θα καταβληθεί το έξτρα επίδομα σε δεκάδες χιλιάδες ανέργους και -ενδεχομένως- η ημέρα που θα ξεκινήσουν οι τελικές αιτήσεις για την είσπραξη της 6ης φάσης της επιστρεπτέας προκαταβολής. Κι όλα αυτά μέσα στις επόμενες ώρες.

Σχόλια

coffee berry
expo360x90
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis