home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αποχετευτικό σε Πορτοχέλι και Κρανίδι: «Κάλλιο αργά παρά ποτέ»

erga_apoxeteutiko_portoxeli

Στην ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου στο Δήμο Ερμιονίδας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Πορτοχελίου και σε ένα μεγάλο τμήμα του Κρανιδίου αναφέρεται με δήλωσή του ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, κάνοντας λόγο για μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή, αφού λύνεται ένα καθημερινά μείζον πρόβλημα των δημοτών της περιοχής.

Ο δήμαρχος παραδέχεται πως το έργο θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί πριν κάποιες δεκαετίες χρησιμοποιώντας τη λαϊκή ρήση «κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Αναφορικά με τα προβλήματα στην καθημερινότητα που δημιουργούν τα εργοτάξια ο κ. Γεωργόπουλος υπογραμμίζει: «Σήμερα το έργο αυτό βρίσκεται σε ένα προχωρημένο κατασκευαστικό στάδιο που όμως δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών. Όταν το αποχετευτικό δίκτυο ολοκληρωθεί, το αποτέλεσμα θα διαγράψει την δυσφορία και θα επικροτήσει την υπομονή που δείξαμε αμφότεροι έως τώρα».

«Ένα τέτοιου μεγέθους έργο στο Δήμο Ερμιονίδας, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με ιδία χρηματοδότηση και γι’ αυτό τον λόγο αξιοποιείται το επενδυτικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ, που με την αρωγή της Περιφέρειας σχεδιάστηκε και πραγματώνεται», καταλήγει.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis