Σάββατο, Απρίλιος 17, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνίαΝαύπλιο: Προσοχή στα παιδιά με συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης

Ναύπλιο: Προσοχή στα παιδιά με συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης

Ανησυχία για το κρούσμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο. Τί αναφέρει η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

Σχετικά

Περισσότερα

Παρακαλούμε τους γονείς, των οποίων τα παιδιά ασθενούν με συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης, να συμβουλεύονται τον θεράποντα ιατρό τους και να ενημερώνουν άμεσα τη σχολική μονάδα, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος τεστ ανίχνευσης Covid 19, αναφέρει με ανακοίνωσή της η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Αικατερίνη Δουράνου, μετά το περιστατικό θετικού κρούσματος στο σχολείο.

Ήδη από το βράδυ του Σαββάτου ενημερώνονται οι γονείς από το σχολείο και σήμερα Κυριακή έγινε και η δημόσια ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία μίας τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, από τις 27/02/2021 και για 14 ημέρες, λόγω κρούσματος Covid 19.

Η ανακοίνωση Δουράνου

Ενημερώνουμε γονείς, κηδεμόνες και κάθε ενδιαφερόμενο/η, ότι με απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας , σύμφωνα με τη γνωμοδότηση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία μίας τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, από τις 27/02/2021 και για 14 ημέρες, λόγω κρούσματος Covid 19. Oι στενές επαφές του περιστατικού στη σχολική τάξη ειδοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση του σχολείου, προκειμένου για την παραμονή τους στο σπίτι και τη στενή παρακολούθηση της υγείας τους. Υπεύθυνος φορέας για την ιχνηλάτηση των επαφών είναι ο ΕΟΔΥ.

Παρακαλούμε τους γονείς, των οποίων τα παιδιά ασθενούν με συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης, να συμβουλεύονται τον θεράποντα ιατρό τους και να ενημερώνουν άμεσα τη σχολική μονάδα, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος τεστ ανίχνευσης Covid 19. Συνδράμουμε όλοι στη διαφύλαξη της υγείας των οικογενειών μας και των συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, γεγονός που τους καθιστά ευάλωτους σε ενδεχόμενη λοίμωξη από τον ιό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design