home design 800x400
home design 1170Χ320

Ποια περιοχή της Πελοποννήσου είναι «πρωταθλήτρια» στην εγκληματικότητα

Πρωταθλητής στην εγκληματικότητα είναι το Λουτράκι Κορινθίας, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Προέδρου των Αστυνομικών Κορινθίας Χρήστου Βλαχοπάνου. Η δύναμη σε ένστολο προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δυστυχώς είναι ελλιπής, τονίζει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος. Λίγοι αστυνομικοί, προσπαθούν να καταπολεμήσουν την εγκληματικότητα, η οποία έχει αυξηθεί κατακόρυφα, με κινδυνο την ίδια τη ζωή τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο περιστατικό που μαχαιρώθηκε ο άτυχος 40χρονος αστυνομικός, οι συνάδελφοί του, χωρίς να κάνουν χρήση των όπλων τους, τον αφόπλισαν και τον συνέλαβαν.

Ομως το πρόβλημα παραμένει.15, 20 άτομα που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου είναι σα σταγόνα στον ωκεανό!

«Aγοράζουμε μόνοι μας τα αλεξίσφαιρα»

Ο κ. Βλαχοπάνος είπε ότι ένα καλό αλεξίσφαιρο κοστίζει πάνω από 350 ευρώ. Οσα δεν έχουν λήξει και διατίθενται από την Υπηρεσία, τα μοιράζονται όλοι οι αστυνομικοί, ενώ εν μέσω πανδημίας αυτό μπορεί να καταστεί και επικίνδυνο για την υγεία τους..

Συγκλονίζουν επίσης τα λόγια άλλου συνδικαλιστή αστυνομικού της Κορινθίας ο οποίος είπε:

«Δυστυχώς εμείς είμαστε αριθμοί…. Χάθηκε άλλος ένας θα πουν. Αν σκοτωθεί ένας οποιοσδήποτε πολίτης θα πούν σκοτώθηκε ο τάδε, ηλικίας τάδε, κάτοικος τάδε κλπ, εμείς είμαστε απλά αριθμοί…».

Οι δηλώσεις Βλαχοπάνου

Ακούστε τι δηλώνει ο Χρήστος Βλαχοπάνος στο loutrakiblog.gr:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis