Σάββατο, Απρίλιος 17, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικήΣτηρίζει την κινητοποίηση των Φίλων του Υγροτόπου Ναυπλίου – Νέας Κίου ο...

Στηρίζει την κινητοποίηση των Φίλων του Υγροτόπου Ναυπλίου – Νέας Κίου ο ΣΥΡΙΖΑ

Οικονομικά οφέλη στην Οικολογία βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ναυπλίου

Σχετικά

Περισσότερα

Χωρίς καμιά αναφορά στον άνθρωπο, ούτε καν στα προβλήματα που απορρέουν από την λειτουργία του βιολογικού, παρά μόνο στα οικονομικά οφέλη από την προστασία του Περιβάλλοντος, η ανακοίνωση συμπαράστασης “Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία Ναυπλίου” στην κινητοποίηση των Φίλων του Υγροτόπου Ναυπλίου – Νέας Κίου:
«Η Οργάνωση Μελών (ΟΜ) Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία Ναυπλίου, στηρίζει την κινητοποίηση των Φίλων του Υγρότοπου Ναυπλίου-Ν. Κίου και αποδέχεται τα αιτήματά τους στα πλαίσια των πολιτικών της ριζοσπαστικής Οικολογικής Αριστεράς.
Οι φυσικοί μας πόροι πρέπει να ειδωθούν ως το βασικό «συγκριτικό πλεονέκτημα» της χώρας στους τομείς του τουρισμού, του κοινωνικού-οικολογικού μετασχηματισμού του ενεργειακού μοντέλου, της γεωργίας και των τροφίμων, της δασοπονίας, των υπηρεσιών ποιότητας, της έρευνας και της καινοτομίας, της επικοινωνίας αλλά ακόμη και της μεταποίησης και κλάδων της βιομηχανίας στο βαθμό που συνδέονται με την προώθηση οργανωμένων και ορθολογικά χωροθετημένων βιομηχανικών περιοχών.
Η προστασία του περιβάλλοντος δεν αποτελεί “κόστος” αλλά όρο ικανοποίησης των κοινωνικών αναγκών αφού δημιουργεί θέσεις εργασίας και εξοικονομεί πόρους για την οικονομία.
Όσο πιο γρήγορα οι συνδημότες μας αντιληφθούν την έντονη καταστροφή ή υποβάθμιση του περιβάλλοντος της περιοχής μας τόσο πιο γρήγορα θα είμαστε σε θέση να αντιπαλέψουμε το μεγαλύτερο οικολογικό πρόβλημα της εποχής μας : την Κλιματική Αλλαγή.
Αξίζει να προστατεύσουμε την Γη μας, όπως το σπίτι μας.
Αξίζει να κληροδοτήσουμε έναν καλύτερο κόσμο στα παιδιά μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design