home design 800x400
home design 1170Χ320

Κατά λάθος εμπρηστές σε Μεσσηνία, Αρκαδία και Λακωνία

Συνελήφθη στις 24 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση, στην Τοπική Κοινότητα Αλαγονίας του δήμου Καλαμάτας.

Σε άλλη περίπτωση συνελήφθη στις 23 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρίπολης, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε γεωργική έκταση, στη Δημοτική Ενότητα Τεγέας του δήμου Τρίπολης Αρκαδίας.

Μία μέρα πριν, στις 22 Φεβρουαρίου, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή της Λίμνης Αγίου Βασιλείου στη Δημοτική Ενότητα Γυθείου του δήμου Ανατολικής Μάνης – Λακωνίας.

Για τα τρία αυτά περιστατικά επιβλήθηκαν Διοικητικά Πρόστιμα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη και ενημερώθηκαν σχετικώς οι αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis