home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Ελλάδα

Υπόθεση Λιγνάδη: Η καταγγελία για βιασμό στην Επίδαυρο και η μήνυση Κούγια στο μηνυτή

Νέα τροπή στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη επιχειρεί να δώσει ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Mega και δήλωσε ότι αναμένει η ένσταση ακυρότητας που κατέθεσε να γίνει δεκτή κάτι που σημαίνει ότι η υπόθεση θα επιστρέψει στην ανάκριση, ο Δημήτρης Λιγνάδης θα αποφυλακιστεί και η διερεύνηση θα ξεκινήσει από την αρχή.

Ωστόσο, ο ίδιος ο ποινικολόγος γνωστοποίησε ότι αύριο θα βρίσκεται από νωρίς το πρωί στην Ευελπίδων (θυμίζουμε ότι η απολογία Λιγνάδη είναι για τις 14.30) και αναμένεται να προβεί στις εξής κινήσεις:

  • Θα καταθέσει μήνυση κατά των δύο ανθρώπων που καταγγέλλουν τον Δ. Λιγνάδη για βιασμό, ο ένας βρίσκεται στη Σουηδία (είναι Σουηδός πολίτης) και κατήγγειλε βιασμό του το 2010 και ο άλλος είναι Αιγύπτιος και κατήγγειλε βιασμό του στην Επίδαυρο το 2015.
  • Θα υποβάλει αίτημα για εξέταση μαρτύρων που σύμφωνα με τον Δημήτρη Λιγνάδη ήταν μαζί του στην Ιθάκη την περίοδο που φέρεται να συνέβη ο καταγγελλόμενος βιασμός του 2010.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια οι μάρτυρες είναι η Ελένη Κούρκουλα (πρώην υπουργός και βουλευτής), ο Διονύσης Παναγιωτάκης (ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Action 24), ο Γιώργος Κουβαράς (δημοσιογράφος του Action 24) και ο ηθοποιός Αγησίλαος Μικελάτος.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button