Σάββατο, Απρίλιος 17, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνίαΣυναγερμός στην Περιφέρεια: Θα λήξει τη Δευτέρα το lockdown;

Συναγερμός στην Περιφέρεια: Θα λήξει τη Δευτέρα το lockdown;

Ξεκίνησε το “κόκκινο” λόγω της covid-19 σε όλη η Αρκαδία, ενώ σε επίπεδο αυξημένου κινδύνου είναι ο Δήμος Ναυπλιέων. Τί δηλώνει ο Νίκας

Σχετικά

Περισσότερα

Σε εγρήγορση βρίσκεται η Περιφέρεια Πελοποννήσου από σήμερα Πέμπτη, αφού μπήκε σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου η Π.Ε. Αρκαδίας, ενώ σε επίπεδο αυξημένου κινδύνου εντάχθηκε και ο Δήμος Ναυπλιέων στην Π.Ε. Αργολίδας.

Η απόφαση, τα περιοριστικά μέτρα της οποίας έχουν ισχύ από τις 6 το πρωί σήμερα Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου μέχρι και την Δευτέρα 1η Μαρτίου την ίδια ώρα, ελήφθη – κατόπιν ομόφωνης εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού Covid-19- σε έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, μετά τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει στην Π.Ε. Αρκαδίας και στον Δήμο Ναυπλιέων της Π.Ε. Αργολίδας.

Ο Νίκας

Όπως δήλωσε πριν από λίγο ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας “Σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου εντάσσεται από σήμερα η Π.Ε. Αρκαδίας, ενώ σε επίπεδο αυξημένου κινδύνου εντάσσεται και ο Δήμος Ναυπλιέων στην Π.Ε. Αργολίδας. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όλους μας και αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας! Μένουμε ασφαλείς”.

Η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

Μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και στο Δήμο Ναυπλιέων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, κατόπιν ΟΜΟΦΩΝΗΣ εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας Έναντι Κορωνοϊού Covid-19 για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου Covid-19, η μεν ΠΕ Αρκαδίας εντάσσεται στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου, ο δε Δήμος Ναυπλιέων εντάσσεται στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα που ισχύουν στα ως άνω επίπεδα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα covid19.gov.gr

Τέλος, τα παραπάνω περιοριστικά μέτρα έχουν ισχύ από Πέμπτη 25/02/2021 και ώρα 06.00 έως Δευτέρα 01/03/2021 και ώρα 06.00. Ενδεχόμενη παράταση ή άρση των μέτρων θα επαναξιολογηθεί από την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 κατά την επόμενη συνεδρίασή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design