home design 800x400
home design 1170Χ320

Θρήνος στην Κορινθία: Νεκρός 18χρονος που καρφώθηκε σε μάντρα με το αυτοκίνητό του

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε απόψε, Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στην Κορινθία. Ένας 18χρονος από το χωριό Χαλκί έχασε άδικα τη ζωή του μετά από τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην Παλαιά Εθνική οδό Κορίνθου Πατρών στο ύψος του Κοκκωνίου.  

Ο νεαρός για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, σε ένα σημείο της Παλαιάς Εθνικής Οδού στο οποίο έχουν συμβεί αρκετές φορές τροχαία ατυχήματα, αφού οι οδηγοί συνήθως, αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα.

Το κόκκινο Seat του 18χρονου καρφώθηκε με απίστευτη ορμή στην μάντρα ενός σπιτιού και έγινε κυριολεκτικά μια άμορφη μάζα. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιάτου, όπως μεταδίδει το korinthostv.gr. Oι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, ο νεαρός κατέληξε σκορπίζοντας θλίψη σε όλη την Κορινθία και κυρίως στη Βόχα όπου ο 18χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός, ένα καλόκαρδο, γελαστό παιδί…

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis