home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Covid σε υγειονομικό προσωπικό. Στα όρια της η υγεία

Ασθενής σε νοσοκομείο

Δραματική τείνει να γίνει η κατάσταση στην Αργολίδα με τον κορωνοϊό να χτυπά αλύπητα ακόμα και υγειονομικό προσωπικό.

Όσο κι αν πασχίζουν τα δύο νοσοκομεία και ο ΕΟΔΥ – ΚΟΜΥ, το αποτέλεσμα είναι – όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες – να νοσηλεύονται 21 πολίτες με συμπτώματα κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Άργους και 17 ασθενείς στο νοσοκομείο Ναυπλίου.

Ειδικά στο Άργος από τους 21 νοσηλευόμενους, οι 13 είναι γυναίκες και 8 άντρες. Πέντε από τους νοσηλευόμενους ανήκουν στο υγειονομικό προσωπικό.

Όπως είχε ανακοινώσει η περιφέρεια αναφερόμενη σε στοιχεία της Δευτέρας στο νοσοκομείο του Άργους νοσηλεύονταν 15 ασθενείς και στο νοσοκομείο Ναυπλίου 17 ασθενείς. Δηλαδή σε μια μέρα υπάρχει σημαντική αύξηση, αν υπολογίσει κανείς ότι τα παραπάνω στοιχεία είναι πρωινά.

Να σημειωθεί ότι στο Νοσοκομείο Άργους για τις επόμενες τρεις εβδομάδες έχει ενεργοποιηθεί η ενισχυμένη ομάδα αντιμετώπισης του κορωνοϊού με προσωπικό που είναι επιφορτισμένο με το συγκεκριμένο θέμα.

Μαζί με όλα αυτά υπάρχουν πάντα και εκείνοι που ακόμα δεν πιστεύουν στην επικινδυνότητα του ιού και τον θεωρούν μια απλή γρίπη με αποτέλεσμα να καταφεύγουν σε μαντζούνια και να αποφεύγουν να φορούν μάσκες, ενώ από το ρεπορτάζ αναφέρονται και περιπτώσεις ορισμένων που ενώ διαπιστώθηκε ότι είναι θετικοί, συνέχιζαν να πηγαίνουν στη δουλειά τους, επειδή φοβήθηκαν μην χάσουν το μεροκάματο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis