Τετάρτη, Απρίλιος 14, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοίκησηΧειβιδόπουλος: Η ΔΕΥΑΑΡ-Μ ρυπαίνει συνεχώς και ανεπανόρθωτα τον Αργολικό Κόλπο

Χειβιδόπουλος: Η ΔΕΥΑΑΡ-Μ ρυπαίνει συνεχώς και ανεπανόρθωτα τον Αργολικό Κόλπο

Δεν συνηθίζω να απαντώ σε «Πραιτοριανούς» που προσπαθούν να δείξουν την χρησιμότητά τους στον «Καίσαρα», σημειώνει μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Άργους - Μυκηνών.

Σχετικά

Περισσότερα

Απάντηση στα όσα ανέφερε ο ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Άργους – Μυκηνών Πέτρος Διολίτσης, περί «πολιτικής ρύπανσης» έδωσε ο Τάσσος Χειβιδόπουλος. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ-Μ στην ανακοίνωση του υπογράμμιζε ότι η παράταξη Χειβιδόπουλου λειτουργεί με συκοφαντίες και αποκρύπτει την πραγματικότητα από τους πολίτες, παραθέτοντας προς επιβεβαίωση μία μηνυτήρια αναφορά του προηγούμενου προέδρου της ΔΕΥΑΑΡΜ Παναγιώτη Σκούφη. Αιτία για τη δήλωση Διολίτση αποτέλεσε η παρέμβαση Χειβιδόπουλου στην υπόθεση του Βιολογικού Καθαρισμού όπου μεταξύ άλλων σημείωνε πως θα καταθέσει αίτημα ώστε να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα της ρύπανσης.

Όπως αναφέρει ο Τάσσος Χειβιδόπουλος:

«Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ πρωταγωνιστεί στην πολιτική ρύπανση των τελευταίων ημερών.

Η Επιχείρηση που προεδρεύει, με παχυλό μισθό και τεράστιο προϋπολογισμό, ρυπαίνει συνεχώς και ανεπανόρθωτα τον Αργολικό Κόλπο.

κ. Διολίτση επιτέλους λίγη ντροπή δεν βλάπτει.

Επειδή μάλλον δεν διαβάσατε την ανακοίνωσή μας ή εκδώσατε αυτή που σας έγραψαν χωρίς να τη διαβάσετε, δηλώσαμε ότι:

Η Δυνατή Πόλη Ξανά θα καταθέσει αίτημα συζήτησης του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού προκύπτουν πλέον σοβαρότατα ζητήματα για την λειτουργία της Μονάδας Βιολογικού Καθαρισμού (Ρύπανση του Αργολικού κόλπου, Κακή λειτουργία της μονάδας, Περιβαλλοντική Αδειοδότηση Μονάδας , Τριτοβάθμια Λειτουργία κλπ).

Θα τοποθετηθούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ύστερα από τη δική σας απολογία κύριε Διολίτση.

Επειδή, όσο άλλοι ήταν σε θέσεις ευθύνης στη ΔΕΥΑΑΡΜ, τέτοιας έκτασης ρύπανση δεν είχε προκληθεί ποτέ, κύριε Διολίτση.

Επίσης, η θεώρηση της εντολής των πολιτών για διαχείριση των κοινών, ως «θέσεις εξουσίας», μόνο στη δική σας αλαζονική πολιτική φιλοσοφία εδράζεται και στην αντίληψή σας για εξουσιαστές και εξουσιαζόμενους, για πληβείους και πατρικίους, για άρχοντες και λαό.

Λυπούμαστε κύριε Διολίτση.

Υ.Γ. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ ξέρει πολύ καλά τι έκανα στο γραφείο μου, λόγω των πυκνών επισκέψεών του μέχρι να τον κάνει πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ ο αρχηγός του.

Όπως ξέρουν και όλοι όσοι συμμετείχαν στις κουβέντες μας, την τότε άποψή του για τον Δήμαρχό του και την Δημοτική Αρχή. Από ό,τι θυμάμαι δεν την έλεγες και κολακευτική.

Επίσης, δεν συνηθίζω να απαντώ σε «Πραιτοριανούς» που προσπαθούν να δείξουν την χρησιμότητά τους στον «Καίσαρα».

Απαντώ μόνο επειδή βλάπτουν σοβαρά το Περιβάλλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design

Πρόσφατα σχόλια