home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαΜεσσηνίαFeatured

Ανενόχλητος από την Καλαμάτα στο Άργος, πήγε να κλέψει περίπτερο και ξέφυγε πριν γίνει τσακωτός

Σε αναζήτηση του δράστη που έκλεψε με θρασύτατο τρόπο το αυτοκίνητο μίας νοσηλεύτριας έξω από το νοσοκομείο Καλαμάτας, βγάζοντας την έξω με τη βία την ώρα που ήταν σταματημένη στο φανάρι, βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές της Αργολίδας.

Το κλεμμένο αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλειμμένο στην Παραλιακή Ναυπλίου Νέας Κίου, ενώ νωρίτερα ο δράστης είχε επιχειρήσει να κλέψει το περίπτερο, κοντά στον ιερό ναό της Αγίας Αικατερίνης στο Άργος, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Μόλις κατάλαβε ότι θα γινόταν αντιληπτός και μπροστά στον κίνδυνο της σύλληψης εγκατέλειψε την προσπάθειά του, μπήκε στο κλεμμένο αυτοκίνητο και έφυγε πριν φτάσει η αστυνομία. Λίγο αργότερα παράτησε και το αυτοκίνητο που είχε κλέψει, για να σβήσει τα ίχνη του.

Ανενόχλητος από νομό σε νομό

Ο καταζητούμενος από την αστυνομία διέσχισε σαν κύριος τουλάχιστον τρεις νομούς, πιθανότατα από το παλιό οδικό δίκτυο, παρά το απαγορευτικό στις μετακινήσεις, για να καταλήξει στο Άργος, όπου τελικά σήμερα Τρίτη βρέθηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει τον 34χρονο δράστη από το Ασπρόχωμα Μεσσηνίας.

Θρασύτατη κλοπή

Το αυτοκίνητο εκλάπη το βράδυ της Δευτέρας, όταν η ιδιοκτήτρια του οχήματος, μία νοσηλεύτρια, βρισκόταν σταματημένη στα φανάρια έξω από το Νοσοκομείο Καλαμάτας με τον δράστη να την αναγκάζει να κατέβει με την βία και αυτός να αρπάζει το όχημα και να εξαφανίζεται.

Η γυναίκα βρισκόταν στο αυτοκίνητό της στα φανάρια έξω από το Νοσοκομείο Καλαμάτας και περίμενε να συνεχίσει την πορεία της. Εκείνη την ώρα ένας άγνωστος άνδρας εμφανίστηκε, την ανάγκασε να κατέβει από το αυτοκίνητο, το πήρε και εξαφανίστηκε.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button