home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Νέα επίθεση Τατούλη σε Νίκα με φόντο την Αργολίδα

Νέα επίθεση κάνει ο Πέτρος Τατούλης στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, με αφορμή τα έργα της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» χαρακτηρίζει πρωτοφανή προπαγάνδα τις δηλώσεις σε συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ερίζοντας για την πατρότητα των έργων.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η «Νέα Πελοπόννησος»:

«Ανάπτυξη ενός σχεδίου πρωτοφανούς προπαγάνδας εξελίσσεται το τελευταίο χρονικό διάστημα από την Περιφερειακή Αρχή του κ.Νίκα για τα έργα της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Αργολίδας. Με επισκέψεις, συναντήσεις και δηλώσεις σε συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) ο κ.Νίκας και ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Μαλτέζος προσπαθούν να παραπλανήσουν τους πολίτες παρουσιάζοντας ως δικά τους, έργα τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στην προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας.

Η αρχή έγινε από τα έργα αθλητισμού όπου ακόμα και ο τελευταίος πολίτης της Αργολίδας γνωρίζει τη μεγάλη προσπάθεια του Πέτρου Τατούλη και των συνεργατών του, για την εξασφάλιση πολλών εκατομμυρίων ευρώ για έργα αθλητικών υποδομών στην Αργολίδα.

Στη συνέχεια έφτασαν στο σημείο να προσπαθούν να οικειοποιηθούν το έργο του συσσιτίου στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, όπου καταβλήθηκαν τεράστιες προσπάθειες για να εξασφαλισθούν οι πόροι, να δημοπρατηθεί το έργο και να αναδειχθεί ανάδοχος, με δεδομένα τα μεγάλα διοικητικά και τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι ο κ.Νίκας προσπάθησε με κάθε τρόπο να σταματήσει το συγκεκριμένο έργο, όταν ανέλαβε την ευθύνη της διοίκησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το υποκριτικό του ενδιαφέρον για το Δήμο Ερμιονίδας περιορίζεται σε συναντήσεις και λήψεις φωτογραφιών, αδιαφορώντας για τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ιδιαίτερα αυτή την εποχή, η τοπική οικονομία σε μία από τις πιο τουριστικές περιοχές της Πελοποννήσου.

Την υποχρέωση του ο κ.Μαλτέζος για τον καθαρισμό των ρεμάτων, προσπαθεί να την μετατρέψει σε «σπουδαίο» έργο, δημοσιοποιώντας μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας φωτογραφίες με την ένδειξη «πριν» και «μετά» τον καθαρισμό.

Η απόλυτη ντροπή, ο εξευτελισμός, η παρακμή και ο αυτοθαυμασμός πρωταγωνιστούν στην «επικοινωνιακή καταιγίδα» του κ.Νίκα που υπηρετεί μόνο το ψέμα και δεν εμπεριέχει ούτε ψήγμα αλήθειας.

Μεγαλύτερη απόδειξη όλων αυτών αποτελεί το έργο της Μαρίνας του Ναυπλίου με τη διαδικασία ΣΔΙΤ. Ένα έργο για το οποίο ο κ.Νίκας δεν έχει ουδεμία απολύτως γνώση αφού το έργο σχεδιάστηκε, χρηματοδοτήθηκε και δημοπρατήθηκε από την Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη. Η σκοπιμότητα για την υλοποίηση του έργου αποφασίστηκε από το προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο και η έναρξη του διαγωνισμού για τη διαδικασία δημοπράτησης του έργου αποφασίστηκε από την προηγούμενη Οικονομική Επιτροπή. Το έργο αυτό αποτελούσε την πρώτη Μαρίνα στο δίκτυο των Μαρίνων που είχαν δρομολογηθεί, θα ακολουθούσαν (Μονεμβασιά-Κορώνη), με στόχο η Περιφέρεια μας να διεκδικήσει σε εθνικό επίπεδο ένα μεγάλο μερίδιο του τουρισμού σκαφών αναψυχής της Μεσογείου.

Ο κ.Νίκας προσπαθεί με κάθε τρόπο να οδηγήσει τους πολίτες σε «αμνησία», λέγοντας τους συνεχώς μεγάλα ψέματα.

Οι πολίτες δεν ξεχνούν κ.Νίκα γι’αυτό άλλωστε πριν ακόμα περάσουν τα δύο (2) πρώτα χρόνια της θητείας σας, σας έχουν πάρει χαμπάρι και σας έχουν γυρίσει την πλάτη».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button